Ben ara ara bulamıyorum.Basit iş. Hafıza+anahtar kelime kombinasyonu.
İmpel Down eyaletinde idam cezası kaldırılmış, insan haklarına saygılı bir eyaletmiş ama MF'de kaldırılmamış.Ne çalıştırması yahu, adamlar yatıyor orada boş boş. Üstelik bunlar suçlu, idam edilmelerine kimse bir şey demez.
Zoro'nun 1 tane sağlam kılıcı eksik, muhtemelen burada mihawk ın ki gibi dünyanın en iyi efsanevi kılıclarından birini alıcak bence.Zoro meyve yiyecekse kılıç güçü gölgede kalır , kazanırsa da içimize pek sinmez. Zoro serideki kendi kulvarındaki en adam gibi adamlardan . Kendi kanı teri ile güçlenen böyle çok karakter yok. Kobi var ama onun kulvarı biraz farklı. Meyve yese olur ona koymaz.
Ben de böyle bir şeyler bekliyorum. Yeni bir teknik mi öğrenir , kılıç mı alır bilemiyorum ama güzel bir power up alır.Zoro'nun 1 tane sağlam kılıcı eksik, muhtemelen burada mihawk ın ki gibi dünyanın en iyi efsanevi kılıclarından birini alıcak bence.
Aslında teknik acıdan dediğin gibi bi aydınlanma da yaşayabilir ama ben eksik olan kılıcı tamamlayacağından yanayım. Sonucta dünyanın en güclü kılıcları olsa olsa wanodadır.Ben de böyle bir şeyler bekliyorum. Yeni bir teknik mi öğrenir , kılıç mı alır bilemiyorum ama güzel bir power up alır.
Beklentilerimiz karşılanır diye düşünüyorum.Zaten Zoro'dan ne istediysek genel olarak veriyor.İşin aslı mihawk reis kara kılıcı nerden aldı(acıklandı mı bilmiyorum ama ) ? Belki de wano da kendini kanıtladıktan sonra kazandığı yada ele gecirdiği bir kılıctır. Sadece bir fikir..
Açıkçası Kizaru’nun hala bu şekilde tekleyeceğini düşünüyorum.Novaların artistlik yaptığı bu dönemde hepsine tek atıp ayar veren Borsalino Reisi unutmayalım :
Bugünkü spoiler sayesinde yeni birtanesi ile tanıştık devamını bekliyorumEn az 100 bölüm olacak diyelim. İşlemezse ayıp olur.