Vallahi anlam veremiyorum çaktırmadan beni mi trollüyorsun bilemedim ki. :/ İkisi teke tek kapıştı ve bitti dövüş. Daha hala darbe aldı diyorsun. Aynı darbeyi Luffy de aldı diyorum hala bir şeyler söylüyorsun. Tam gücünde yendi tabi la. Tam gücünde yenmek için saatlerce bekledi zaten ilk rounddan sonra. Hem kendisinin hem de Kata'nın toplanması için. Senin dediğin olay; Kata sadece kendisini delseydi geçerli olurdu.Tam gücünde yendi demedin mi ? Kendisine öyle zarar veren biri nasıl tam güçte olacak hadi bakalım saçmalamadan, şöyle datlı datlı anlat xD
Ciddi anlamda feci batırıyorsun sonra da değişik değişik şeyler yazıp, cevap vermekten kaçıyorsun. En fazla diyebileceğin şey Luffy de tam güçte değildi demek ki konumuzla alakasına bakılınca feci saçmalamış olursun. Kata'nın tam güçte yenilip yenilmediğini tartışıyoruz sonuçta.
Neyse eskisi kadar ciddiye alınacak şeyler yazamıyorsun, canım sıkılıyor böyle. Hadi kıvır biraz izliyorum seni
Şu anki tartışma, sanki ben Türkiye'nin başkenti Ankara'dır derken sen hayır Bayburt'tur diyormuşsun gibi geliyor. Tartıştığımız konu o kadar net yani benim açımdan.