Eee boşuna demiyorduk çöp diye.Shanks 1 bu 2.:/Sanji haki kullanmamış mı tam çöp çıktı bu ya
Eee boşuna demiyorduk çöp diye.Shanks 1 bu 2.:/Sanji haki kullanmamış mı tam çöp çıktı bu ya
Kutsal rakam üçe de bizim üç kılıcı mı koyacaz ? Kafam karıştı bak.Eee boşuna demiyorduk çöp diye.Shanks 1 bu 2.:/
Luffy gevşek çünkü kaptanlık konusunda fazla egemen bir tip değil. Ne alaka şimdi Sanji'ye bağladın ya. Luffy Sanji'yi takmıyor bile arkadaşı işte ona koruma iç güdüsü var. Zoro'yu ise dengi gibi görüyor.Luffy teşekkür ediyor la Sanjiye iyiki vurdun kendimi kaybedip saçma sapan şeyler söylecektim diye.İlginçsiniz vallahi.
Ben de öyle biliyorum. Oda'nın dövüş arasında üstünü kapattığı gizemlerden birisi galiba. İlerde açıklanır.Açıklığa kavuşadı daha o durum diye biliyorum ben.
Tabii fandaş ne sandın.Zori'yi koyacaz tabii.Kutsal rakam üçe de bizim üç kılıcı mı koyacaz ? Kafam karıştı bak.
nerde görmüş acaba dengi olarak ?Luffy gevşek çünkü kaptanlık konusunda fazla egemen bir tip değil. Ne alaka şimdi Sanji'ye bağladın ya. Luffy Sanji'yi takmıyor bile arkadaşı işte ona koruma iç güdüsü var. Zoro'yu ise dengi gibi görüyor.
Olum sen adamsın lan.Zoro fanlarında bir sen bir de sen yani.O değil de acayip game of thrones tartışasım var.Gel de Robert regara nasıl tek atmış onu konuşak.Tabii fandaş ne sandın.Zori'yi koyacaz tabii.
Biz sevdiğimiz karakterle de dalga geçmesini biliriz!!
Eyvallah canım.Got benimde tartışasım var ama ben daha çok Jon Snow tartışmalarını seviyorum.Bir de ben diziciyim ya kitaptan örnek verirsen mal gibi kalırım.:/Olum sen adamsın lan.Zoro fanlarında bir sen bir de sen yani.O değil de acayip game of thrones tartışasım var.Gel de Robert regara nasıl tek atmış onu konuşak.
Her zaman Zoro'ya yaklaşım biçimi öyle. Sanji durumunda ise. Sana küçük kardeşin gelip sinirle vursa ne vuruyon diyip dalar mısın? Yoksa ehehe deyip geçer misin? WB'de kendini bıçaklayanı bağrına bastı. Ne yapacak adam koruma iç güdüsü hissettiği birine karşı niye vurdun ağzıma diye çıkışacak mı?nerde görmüş acaba dengi olarak ?
Efsane ya. En sevdiğim 3 dövüşten biri.Tüm temennim böyle olması Serinin en başa baş dövüşü darbe sayısı bile eşit.