Adamı öldürdüler Oda-sensei. Üç beş tane çapulcu öldürdü yani. Hani aralarında Zoro kaynasaydı o da öldürenlerden biri olacaktı zuhauhauahWB'nin bıyığı ve Zoro'nun kılıcı denk bence. WB bıyığına koka bassa Zoro kesebilir mi?
Adamı öldürdüler Oda-sensei. Üç beş tane çapulcu öldürdü yani. Hani aralarında Zoro kaynasaydı o da öldürenlerden biri olacaktı zuhauhauahWB'nin bıyığı ve Zoro'nun kılıcı denk bence. WB bıyığına koka bassa Zoro kesebilir mi?
Anlat reis anlaaaaaat.@Millennium Wizard
Herkesin ağzının payını vermişsin selam olsun sana Reis
WB vs Shanks, kendisi gibi bir yonkou ile meyvesiz çarpışması.
Şimdi de hakide eşitliği gösteren sayfa.
Şimdi de daha meyvesiz hali Shanks'ı çizen adamı, pek çok yarası olmasına rağmen, üstelik adamda deprem meyvesini etkisizleştiren karanlık varken tekliyor.
Şimdi de bilmem kaç sayılık serideki en sağlam fiziksel güç gösterisi olarak görebileceğimiz sayfa. Burada ne bir zorlanma görülüyor adamda ne de bir kasıntı. Üstelik bir dünya yaraya sahip. Tek kolla yapıyor bunu...
İşin özeti yonkou ile meyvesiz çarpışma artı göğü yarma var, belkide sağ kol olabilecek kadar güçlü adamı meyvesi iptal edilmişken yenip yalvartma var, serideki en büyük gemilerden biri buzları patı patır kırarken tek kolla durdurma var. Var oğlu var yani seç beğen WB'nin deprem meyvesinden ibaret olmadığını anla
Gerekli ciddiyeti diğer sayfadaki göklerin yarılmasıyla görüyoruz gerçi Shanks iki koluyla asılmamış amaAnlat reis anlaaaaaat.
(Şu wb-shanks örneği olmamış ama çünkü ikisinin de gerekli ciddiyette olmadığını düşünüyorum orda)
Çok yanlış okuyorsunuz seriyi yav. Ha çapulcudan kasıt Akainu, BB gibi adamlarsa sonuna dek katılıyorum.Adamı öldürdüler Oda-sensei. Üç beş tane çapulcu öldürdü yani. Hani aralarında Zoro kaynasaydı o da öldürenlerden biri olacaktı zuhauhauah
BB'nin tayfasına gücü kalmadı mı yaniÇok yanlış okuyorsunuz seriyi yav. Ha çapulcudan kasıt Akainu, BB gibi adamlarsa sonuna dek katılıyorum.
Onlar çapulcu bile değil. Kürdan.BB'nin tayfasına gücü kalmadı mı yani
Mihawk ve Ray'i geçen Wb seviyesidir zatenHacım sen de abarta abarta naptın zoroyu ya
wb nerde zoro nerde.
Mihawk bile farkını anladı wb ile
Zoro mihawkı ve rayleighi geçsin herkes tatmin olur zaten. Roger ve wb serinin zirvesi
luffy nin hedefi bu adamlar hatta onları geçecek mi o bile belli değil. (Burda zoroyu ezdiğim yok yine yanlış anlaşırım diye söylüyorum )
Wb hakkında söylediklerine katılıyorum.
Kimsenin gücü yetmez wb yi ezmeye
Kendi kendini öldürüyor.Zira ben bu sayfalarda bir başkasını durdurmak için araya giren birilerinden başka birşey göremiyorum.Gök yaracak şekilde birbirlerine aynı anda ciddi saldıracak kişiler değil.Ha benzeri nerede vardı biliyor musun 100 milyonluk droggy ve broggy dövüşleri o aynı denebilir öyle hatırlıyorum.Tamam yeter la öldürdün.
Gök yarılmasının tamamen haki olduğunu sanmıyorum çünkü ikisi de hakilerini ciddi şekilde tokuştursalardı gemi dayanamazdı çünkü shanksin haki salımına bile gemi dayanmadı wb ve shanksin ciddi haki kapışmasına hiç ama hiç dayanamazdı gemiGerekli ciddiyeti diğer sayfadaki göklerin yarılmasıyla görüyoruz gerçi Shanks iki koluyla asılmamış ama
Shanks niye tek kolunu kullandı acaba, diğerine ihtiyaç duymadı herhalde
Ulan ya ne diyim umarım yanılmazsınMihawk ve Ray'i geçen Wb seviyesidir zaten
Zoro Wb'nin oğlu olsa ancak bu kadar benzer. Zoro-Wb arasındaki benzerlik ne Ace-Roger ne de Luffy-Dragon arasında vardır. Mesaj çok net. Wb'nin koltuk Zoro reyisin