Sanji’nin hell memories gücü düzgün açıklansa zoro vs sanji konusunda daha düzgün bi yorum yapılabilirdi belki.
Luffy jet pistol’le anca wadatsumi’nin dişini kırarken, gear 3’le kraken’i bayıltırken sanji gitti hap almış wadatsumi’ye tek attı.
Hell memories’in hasar gücü belki de gear 3’e yakın seviyede ama hızı düşmüyor.
Bu gücün hikayedeki potansiyelini de kullansaydı keşke mangaka. Sanji bu gücü duyguları sayesinde kullanabildiği için kardeşlerinin asla kullanamayacağı bi güç olarak gösterilebilirdi. Bu şekilde geçerdi kardeşlerini.
Sanji’nin feat’leri hep hıza dayalıydı. Smoker luffy’e eşit hızı+logia vücuduna rağmen vergo’ya bi yumruk atabilmek için sayfalarca uğraşırken sanji bikaç saniyede fırsat bulup 2 kere uçurdu vergo’yu. Verdiği hasar çok iyi olmasa da smoker’ın yumruğundan iyiydi ve 2 kere vurabilmesi etkileyiciydi.
Onun dışında sniper indirişi, kata’nın jelibonundan kaçışı, oven’a tekme atıp bi kişiyi taşıdığı halde kimsenin görmemesi gibi şeyler de hıza dayalıydı.
Ben zoro’nun daha güçlü olduğunu düşünüyorum. 2 yılda aralarındaki farkın arttığını da düşünüyorum. Ama şimdiye kadar bazı kişilerin söylediği kadar büyük bi fark görmedik. Sanji’nin kıyafeti belki de zoro seviyesine çıkmak için yeterlidir.
Kıyafet’in beleş güç olduğunu da düşünmüyorum. Zoro nasıl shuusui’yi aldığında güçlendiyse sanji de kıyafetiyle güçlenecek. İkisi de silah kullanıyor.
Zoro sadece hasar gücü ve dayanıklılık gösterirken sanji ise kenbunshoku ve hız gösterdi. İnsanlar tek atma sahnelerine bayıldığı için zoro bu kadar güçlü görülüyor.