arkadaşlar anlamıyorum Ace fanlarıyla neden kavga ediyorsunuz ki? şu fotoğrafı koyunca ortadan otomatikman kayboluyorlar
Bel altı vurmak oluyor oarkadaşlar anlamıyorum Ace fanlarıyla neden kavga ediyorsunuz ki? şu fotoğrafı koyunca ortadan otomatikman kayboluyorlar
arkadaşlar anlamıyorum Ace fanlarıyla neden kavga ediyorsunuz ki? şu fotoğrafı koyunca ortadan otomatikman kayboluyorlar
Durup durup ne gaza getiriyon la sen beni
Luffy'nin 3 amirale dalmasını Wb büyük dikkatsizlik olarak niteliyor.Ace ile aynı diyor.Fakat adamın bilmediği birşey var.Luffy'deki anzer balı.Wb bundan haberdar değil.Eğer bilseydi yürü koçum seni kim tutar derdi.Nasıl olsa birşey olmayacak. Luffyi fanlarının gözünde kral Ace'i öldüğü için mal yapan tek fark bu baldır.Ace de bu bala sahip olsa kral olacaktı.Döndü Akainu'ya atar yaptı sonra tayfayı aldı savaştan çıkardı diye büyük övgü toplardı eminim.
Luffy'nin 3 amirale dalmasıyla tam olarak aynı değil biliyorum.Fakat Ace saldırırken onurunu kurtarmaya çalışıyordu.Buna gaza gelmek diyebilirsiniz ama adam da öyle görüyor.Beynine kan sıçramış yok onu düşünecekti müttefikleri düşünecekti gibi bir durum söz konusu değil transa geçmiş.Luffy'nin de beynine kan sıçramış 3 amirale saldırıyordu sorumluluklarını veya başsız kalacak tayfasını mı düşünüyordu ruh halleri aynı aslında beyazsakalın dediği gibi.
İkisi arasındaki tek fark Ace'in ölmesiydi.Korsanfanda ölenin üstüne herkes kürekle toprak atıyor.Ace konuşmaları bu yüzdendir.Başka sözüm yok hakim bey. :/
Ace'in ölmesi gerekiyordu ne yazık ki.Bu kadar ace suçluyorlar madem diğer wb tayfası ne yapmış yakalanma mevzusunda ? Tamam ace gücüm yeter diye düşünüp gitti aslında çok haksız da değil alacağını düşünmesi karasakal zayıf görünüyordu gerçek gücünü bilen tek kişi Shanks bir o haberdar.Peki wb içimde kötü his var gitme derken sonrasında başka adam yollayıp yakalanmasını önleyemez miydi yada geri gelmesini sağlayamaz mıydı ? Marco yada jozu gitse kesinlikle sağlardı.Ama yollamıyor burada tek suç Ace'de değil.Wb korsanları daha tecrübeli adamlar bunları hesap etmeliydiler.Eğer yanıldılarsa onlar da Teach'in gücü konusunda büyük bir yanılgıya uğradılar ki gitmesini onayladılar.
Biri yerini bilmeden bitiremeyeceği tencereyi önüne alır, taskete Luffy çeker, diğeri:Durup durup ne gaza getiriyon la sen beni
Ama doğru diyon anca yancı olur. Terazi burda tartı burda. Beyin hariç tüm alanlarda Law geride Zoro'dan.
Sence zoro law ın vergo ya yaptığı son saldırıyı durdura bilir mi ? Dağ keseni diyorum.Durup durup ne gaza getiriyon la sen beni
Ama doğru diyon anca yancı olur. Terazi burda tartı burda. Beyin hariç tüm alanlarda Law geride Zoro'dan.
Nereden geliyor bu Zoro sevdası, sen onu de heleBiri yerini bilmeden bitiremeyeceği tencereyi önüne alır, taskete Luffy çeker, diğeri:
Ebesine bile atlarSence zoro law ın vergo ya yaptığı son saldırıyı durdura bilir mi ? Dağ keseni diyorum.