Oo Mw gelmiş ben de nerede kaldı diyordum. Kimse ölmedi ben sallıyorum haklı çıkmak için xdKim öldü yav ben mi kaçırdım ? Hani mfde dressrosada ve bilimum yerde kimse ölmemişti bizi mi yiyordunuz ? Önceki mesajlara bakayım katılacağım tartışmaya.
Oo Mw gelmiş ben de nerede kaldı diyordum. Kimse ölmedi ben sallıyorum haklı çıkmak için xdKim öldü yav ben mi kaçırdım ? Hani mfde dressrosada ve bilimum yerde kimse ölmemişti bizi mi yiyordunuz ? Önceki mesajlara bakayım katılacağım tartışmaya.
Senin bu tartışmaya luffy fanlık seviyen yetmez işi üstadlarına bırak xDOo Mw gelmiş ben de nerede kaldı diyordum. Kimse ölmedi ben sallıyorum haklı çıkmak için xd
Dürüst adam.Oo Mw gelmiş ben de nerede kaldı diyordum. Kimse ölmedi ben sallıyorum haklı çıkmak için xd
Bak ben mesela Ace'i mallığından dolayı pis gömerim. Aynı olay öfkeli ordu olayında da var o yüzden orada da Luffy'e gömüyorum. Ama Ace'e demedikleri lafı bırakmayıp Luffy vs öfkeli ordu olayında Luffy'e REYİZZZ çeken kişilere de ulan ne kadar ikiyüzlüsünüz demekten de kendimi alamıyorum, kusuruma bakılmasın.Seni şöyle alalım
Yapacak bir şey yok, bizim görmediğimiz ayrıntılar olmalıBak ben mesela Ace'i mallığından dolayı pis gömerim. Aynı olay öfkeli ordu olayında da var o yüzden orada da Luffy'e gömüyorum. Ama Ace'e demedikleri lafı bırakmayıp Luffy vs öfkeli ordu olayında Luffy'e REYİZZZ çeken kişilere de ulan ne kadar ikiyüzlüsünüz demekten de kendimi alamıyorum, kusuruma bakılmasın.
Savaşta ölenler vardı, Dof Reis koca bir ceset yığını üzerinde oturuyordu bir araKim öldü yav ben mi kaçırdım ? Hani mfde dressrosada ve bilimum yerde kimse ölmemişti bizi mi yiyordunuz ? Önceki mesajlara bakayım katılacağım tartışmaya.
Yok onu demiyorum, burada bir kanı var sanki herkesi koruması Luffy'nin vazifesi gibi davranılıyor bazen.Orası farklı biraz ya Sabondy'de dediği gibi geriye bir tek tayfası kaldığı için bir nevi sorumluluk hissediyor işte. Ha Sanji'nin peşinden gelmeli miydi? Hayır tabii ki de ama işte klasik Luffy işte.
Mom gemisi ise ayrı, Sanji saldırı emri için izin alıp daldıktan sonrası Luffy ile alakalı olmaz pek.
Onlar fasülyeden onlar sayılmıyor hiçbir yerde de sayılmadılar.Ancak ace tartışmasında sayılıyorlar.Allah'ın hikmeti büyük değil mi ?Yapacak bir şey yok, bizim görmediğimiz ayrıntılar olmalı
Savaşta ölenler vardı, Dof Reis koca bir ceset yığını üzerinde oturuyordu bir ara
Ölenlerin çoğu Ace'i tanımıyordur. Yağma falan yapacağız diye korsan tayfasına katılmıştır adamlar. Alıp savaşa götürmüşlerOnlar fasülyeden onlar sayılmıyor hiçbir yerde de sayılmadılar.Ancak ace tartışmasında sayılıyorlar.Allah'ın hikmeti büyük değil mi ?