Pardon Lufy'ye laf atan birinin dilini kesiyordu. Denizcilerden rütbeli bir adamı indiriyordu ama.Barto denizci değil soylu bir adamın dilini kesiyordu. Luffy, kardeşini bile kurtaramadı demişti o soylu. Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim :S
Pardon Lufy'ye laf atan birinin dilini kesiyordu. Denizcilerden rütbeli bir adamı indiriyordu ama.Barto denizci değil soylu bir adamın dilini kesiyordu. Luffy, kardeşini bile kurtaramadı demişti o soylu. Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim :S
Maybard'ı tekliyordu.Pardon Lufy'ye laf atan birinin dilini kesiyordu. Denizcilerden rütbeli bir adamı indiriyordu ama.
Ah Maynard, bu düzende belkide en düzgün denizcilerden birisidir. Fuji'ye isyan ediyordu yardım edelim diye. Bu gariban görev adamının onuru ne olacak?Maybard'ı tekliyordu.
Allah'ını seven üstüme Brulee atsın Bunlar hep slogan olur.Bir pess eksik olmuş kabul etmem böyle, hem o kadar Zoro bruleenseydi Bigmom'u bile alırdı
Mangakanın Maynard'ı öyle kolayca yedirmesini anlamış değilim ben şahsen. Koramiral la adam, bu kadar kolay yendirilir mi? İsmini aldığı gerçek Maynard'dan utanır be insan. Robert Maynard, Karasakal Edward Teach'in kafasını almış denizcinin adıdır.Ah Maynard, bu düzende belkide en düzgün denizcilerden birisidir. Fuji'ye isyan ediyordu yardım edelim diye. Bu gariban görev adamının onuru ne olacak?
Oda bizle eğleniyor. Hep kör yüzünden böyle oldu. Tüm suç onun, ama sorsan her şeyi doğru yaptı. İlerde alır diyeceğim ama bu ihtimali yok gibi. Maynard diye birini keşke Teach'in yanındaki bir adamın ismi olsaydı. Değişik teoriler üretilirdi.Mangakanın Maynard'ı öyle kolayca yedirmesini anlamış değilim ben şahsen. Koramiral la adam, bu kadar kolay yendirilir mi? İsmini aldığı gerçek Maynard'dan utanır be insan. Robert Maynard, Karasakal Edward Teach'in kafasını almış denizcinin adıdır.
Zoro da bruleelenseydi Zorolanarak katakuriyi alırdı bence zor olsa da.Bir pess eksik olmuş kabul etmem böyle, hem o kadar Zoro bruleenseydi Bigmom'u bile alırdı
O zaman Dof'u orta zorlukta falan alıyor. Maalum Kata > Dof olduğuna göre. Ben ikna oldum.Zoro da bruleelenseydi Zorolanarak katakuriyi alırdı bence zor olsa da.
Birazdan bruleleyecekler burayıZoro da bruleelenseydi Zorolanarak katakuriyi alırdı bence zor olsa da.
Olmayacak duaya amin demişsin. Adamlar haftalarca Kata'yı ezdi Dof'u yüceltebilmek için.O zaman Dof'u orta zorlukta falan alıyor. Maalum Kata > Dof olduğuna göre. Ben ikna oldum.