İki yıllık aranın başlangıcı bile Sanji-Zoro rekabetiyle başladı, hey gidim hey.

Vallahi ya. Millet saka gibi.Forumun yeni gündemi. Zoro'nun neden yüzgeçleri yok ve Zoro su altında nasıl bayılır ?
Yer gibi oldum ama olmadıArtık sanji geçti 10 milyon ödül farkı var dourikide solladı sanji Zoro sadece kılıçlarla ona eşit olabiliyor.Yedin mi ?![]()
Hadi biz kılıç kokluyoruz da bunların ne kokladığı belli değil. Kılıç işi değil bu değilVallahi ya. Millet saka gibi.![]()
Zoro > Luffy kadar saçması yok ama bence"Luffy, Bigmom ve tayfasına neden meydan okumadı?" serzenişlerinden daha saçma değildi bugünkü tartışma. :/
Bence Zoro'nun Luffy'den daha dayanıklı olduğu iddiası dediğinden daha saçma. Adamlar ciddi ciddi Zoro'nun; dayak arsızı olup çıkmış Luffy'den daha dayanıklı olduğunu iddia ediyor.Zoro > Luffy kadar saçması yok ama bence![]()
Hani bir yönden güçlü olabilir ona bir şey diyemem ama toplamda daha güçlü demek. Bilemiyorum :/Bence Zoro'nun Luffy'den daha dayanıklı olduğu iddiası dediğinden daha saçma. Adamlar ciddi ciddi Zoro'nun; dayak arsızı olup çıkmış Luffy'den daha dayanıklı olduğunu iddia ediyor.![]()
Rekabeti var da bu eğlenceden öte birşey değil. Tayfada geyik muhabbeti döneceği zaman herkesin bir olayı var. Düşününce bu ikisi arasında böyle bir dinamik çizmek daha mantıklı mesela Zoro-Chopper eşleşmesinden. Zoro ve Robin'i bir araya koysa neler neler olur da bakma işte ShounenŞu sanji-zoro rekabetini inkar edenleri anlayamıyorum valla. Son arc da bile rekabeti devam ettiriyor yazar.
Zoro>luffy derseniz tabi kabul etmezsiniz bu rekabeti.
Böyle deme sonra Zoro fanları bizleri engelliyorlarmış.Hani bir yönden güçlü olabilir ona bir şey diyemem ama toplamda daha güçlü demek. Bilemiyorum :/