Senin durumun farklı. :/ Tamamen yeşil bakmıyorsun olaya, arada sırada fay hattı veya çakmak gazı kokladığın da oluyor.Bir tıka gerek yok zaten, tıklattığı Sanji veLuffy'i gördükten sonra keşke Wano gelmese dediğim çok an oldu
Senin durumun farklı. :/ Tamamen yeşil bakmıyorsun olaya, arada sırada fay hattı veya çakmak gazı kokladığın da oluyor.Bir tıka gerek yok zaten, tıklattığı Sanji veLuffy'i gördükten sonra keşke Wano gelmese dediğim çok an oldu
Bundan kaçış yok.Zoro mal olacakBir tıka gerek yok zaten, tıklattığı Sanji veLuffy'i gördükten sonra keşke Wano gelmese dediğim çok an oldu
Fay hattı Komikmiş lastik kardeşSenin durumun farklı. :/ Tamamen yeşil bakmıyorsun olaya, arada sırada fay hattı veya çakmak gazı kokladığın da oluyor.
lastik zehirlemesi geçirmiş o takma fazla.Fay hattı Komikmiş lastik kardeş
Bu tabiri uzun süre önce katmıştım forum literatürüne nasıl görmezsin?Fay hattı Komikmiş lastik kardeş
Mal olursa bırakırız, lastik koklayan gardaşlarımız gibi duman altı değilizBundan kaçış yok.Zoro mal olacak
Bebeyken hep lastiklerle oynardım ondan mı oldu acep?lastik zehirlemesi geçirmiş o takma fazla.
Hiç hatırlamıyorum senin dediğini ama görmüştüm sankiBu tabiri uzun süre önce katmıştım forum literatürüne nasıl görmezsin?
Niye bırakıyon olum devam etsene ahahhaMal olursa bırakırız, lastik koklayan gardaşlarımız gibi duman altı değiliz
Olabilir.Uzman görüş almak gerek.Sor bakam lastik fanlarına durum böylemiymiş.Bebeyken hep lastiklerle oynardım ondan mı oldu acep?
Ne o öyle devam et falan, Kid Reis şimdi bire bir Luffy'i dövüşe çağırıp sonra kaçsa sen devam edecek misin ? Bize öyle ters gitmezNiye bırakıyon olum devam etsene ahahha
Olabilir.Uzman görüş almak gerek.Sor bakam lastik fanlarına durum böylemiymiş.