Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksiyonu bile kıyafetle işte, düşün :(

Silahlanma hakisinin elektrikle nasıl bir bağlantısı olabilir diye sorduğumda ekran kararıyor bende. Saçma yani. O yüzden silahlanmanın silahlanma olarak kalmasını bekliyorum. Çok daha mantıklı gerekçeler var çünkü bu iş için. Yeri geldi soyleyeyim madem.

Ateş için konuşmak gerekirse. Kılıcın çeliğinin malzemesi hazırlanırken içine oksijenle temas ettiğinde alev almasını sağlayacak bir madde karıştırılabilir. Koala Dressrosa sonrası Dragon'a sunduğu raporda özel ve önemli bir maden bulduklarını söylüyor. Bu maden bahsettiğim şey için kullanılan bir malzeme olabilir. Gayet de mantıklı, mis gibi.Bu Zoro'nun ruhundan çok kılıcının getireceği bir artı olabilir ama direk Zoro'nun ruhu ile bağlantılı çıkmaz bence.

Bunun dışında. Özellikle demonic kılıçlar olmak üzere isimli kılıçlarda farklı güçler barındıran ruhlar olabilir. Ruhların element gücüyle bir bağlantısı sağlanabilir. Şeytan ateşle ilintilidir mesela dimi ? Buna binaen Zoro şeytani ruhu dolayısıyla ateş kılıcı istiyor olabilir. Ya da aynı sebeple Little Garden'da ateşten o an için yanmamış olabilir vs. Ateş bir şekilde ilgisini çekiyor yani. Brook.. Adam ruh meyvesi gibi bir şey yemiş. Ölüler, karanlık vs. derken buz elementini kullanıyor misal.

Jigoro of the Wind
Shiryuu of the Rain
Foxfire Kinemon

Bu isimlerden yola çıkarak Wano ülkesinde klasik element gücünün var olduğunu düşünebiliriz. Bu da Thunder Mcguy gibi adamların kılıçlarında bahsi geçen güçleri nasıl kullandığını açıklayabilir. Böyle şeyler silahlanma hakisinden çok daha mantıklı geliyor bana. En azından seri içinde bir bağı, dayanağı, örneği olan şeyler.

Silahlanma hakisinin de gözlem hakisi gibi ekstrem bir gücü çıkar muhtemelen. Lakin senin silahlanma ile element gücünü bağdaştırman alakasız kaçıyor. Şöyle ki.. Gözlem haki geleceği görmeyi sağlıyor ama bunun alt versiyonu da bir sonraki hamleyi görmeni sağlıyor. Yani ilişkisi var bu iki durumun. Biri diğerinden daha ileri seviye sadece. Silahlanmanın ana işlevi kesme, vurma ve savunma gücünü artırmak. Bunun ileri boyutunun ateş, rüzgar ya da yıldırım gibi şeylere bağlanması silahlanma hakisinin temel işleviyle çok ilgisiz. Yine de sana mantıklı geliyorsa bir şey diyemem tabi.
Hadi bakalım bekleyelim görelim ayrıca Demonic Kılıçlar hakkında bir yerde sana katılıyorum Zoro'nun Asurasını Sandai Kitetsu ile bir bağlantısı olacağını veya Enbima Yonezu Oni Giri saldırısının da o kılıç ile bağlantılı çıkacağını düşünüyorum. Zoro'nun ruhu ile değil de direk kılıçlar ile ilgili çıkarsa çıkar o şeytani saldırılar ama bu ateşi kontrol etmesi veya elektriği kontrol etmesi açısından bana çıkar yol göstermiyor.

Son düzenleme:
Karasakal ile olan savaşından sonra Marco’u böyle görmek düşündürdü . Acaba bu Marco ‘nun iyileşme sınırı kendi üzerinde sınırsız mı .

Karasakal ile olan savaşından sonra Marco’u böyle görmek düşündürdü . Acaba bu Marco ‘nun iyileşme sınırı kendi üzerinde sınırsız mı .
Olabilir. Thriller Park'ta Ryuma, Brook'u öldürmeye çalışıp Brook'un ölmemesinden dolayı şaşırıyor ve Brook'u zombi ve Anka'ya benzetiyor. Bir şeyler çıkacak Warco'dan.

İyileşmesinin bir sınırı olduğunu biliyoruz zaten. İyileşmesi durduğu andan itibaren hasar almaya başlayacak haliyle. O durumdayken öldürmen lazım işte. Yoksa bir süre sonra meyvesi sayesinde yaraları tekrardan iyileşecektir.

İyileşmesinin bir sınırı olduğunu biliyoruz zaten. İyileşmesi durduğu andan itibaren hasar almaya başlayacak haliyle. O durumdayken öldürmen lazım işte. Yoksa bir süre sonra meyvesi sayesinde yaraları tekrardan iyileşecektir.
Sınırı olduğu bilgisi geçti mi, hatırlayamadım ben :( Marco'nun hasar aldığı anlar Kizaru'nun saldırısı- orda elinde kelepçe vardı- ve Akainu'ya saldırdıkları an-orda da zaten adam bitkin durumdaydı( iyişelme, güç ve dayanıklılık sağlamıyor gibi) ve Garp'tan yumruk yediği an-orda da haki unsuru vardı, diye hatırlıyorum :/

Sınırı olduğu bilgisi geçti mi, hatırlayamadım ben :( Marco'nun hasar aldığı anlar Kizaru'nun saldırısı- orda elinde kelepçe vardı- ve Akainu'ya saldırdıkları an-orda da zaten adam bitkin durumdaydı( iyişelme, güç ve dayanıklılık sağlamıyor gibi) ve Garp'tan yumruk yediği an-orda da haki unsuru vardı, diye hatırlıyorum :/
Hem mangaka söyledi hem de mangada gördük. Wb ve Ace'in cenaze töreni sırasında Marco'nun bandajlı olduğunu görmüştük. Sınırını aşmış demek ki savaşta. Zaten görmemize falan da gerek yok. Aksi halde ölümsüz olurdu. :/

Hem mangaka söyledi hem de mangada gördük. Wb ve Ace'in cenaze töreni sırasında Marco'nun bandajlı olduğunu görmüştük. Sınırını aşmış demek ki savaşta. Zaten görmemize falan da gerek yok. Aksi halde ölümsüz olurdu. :/
Reis ölümsüz zaten, Karasakal bile öldüremediyse anca Oda aradan çıkarır Marco'yu:a: Dediğin kısmı hatırlamamıştım :( Aklıma takılan Marco vs Karasakal olduysa neden Karasakal bunun meyvesini almadı ya da alamadı? Acaba meyvesinden kaynaklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık