Barto Shici olamaz mı ? Buggy'nin Shici olduğu yerde Barto kralını olur.
İyide diğer sayfada bir amiral gideyim diyor.Arkadaş Shichi'ler demek bütün Shichi'leri kapsıyor demektir. Sen lafı nerden anlıyorsun onu bilmiyorum ben.
Evet evet. Ace'e Shichi teklifi geldi. Ace bir Shichi olarak Kaido ve Big Mom'ı durdururdu.
Şimdi toplu intihar edebiliriz.
Çakmak ateşi diyorum iş görür.İyide diğer sayfada bir amiral gideyim diyor.
Bak olayları rayından çıkarıyorsun gene xD Yazılanları kendine göre yorumluyorsun.
İlk sayfa onları ancak Shicbukailer ve Amiraller durdurur.
İkinci sayfa Amirallerden biri hacı gideyim mi
Ben yazmadım bak kızacaksan bana kızma
Hangi Shiciler olduğu önemli. Eskiden Dof , Croco belki durdururdu. Jinbei de durdurabilirdi. Mihawk'ın da durdurabileceğini düşünüyorum. Şimdi gelip de Buggy'nin durdurabileceğine inanmıyoruz değil mi ?İyide diğer sayfada bir amiral gideyim diyor.
Bak olayları rayından çıkarıyorsun gene xD Yazılanları kendine göre yorumluyorsun.
İlk sayfa onları ancak Shicbukailer ve Amiraller durdurur.
İkinci sayfa Amirallerden biri hacı gideyim mi
Ben yazmadım bak, kızacaksan bana kızma
İşte bana böyle söylese tamam haklı olabilirsin derim ama aynı cümlede geçen ünvanlara sahip olanlardan biri kalkıp gideyim mi derken diğerinin tamamından bahsetmiştir demek bilemiyorum yaniHangi Shiciler olduğu önemli. Eskiden Dof , Croco belki durdururdu. Jinbei de durdurabilirdi. Mihawk'ın da durdurabileceğini düşünüyorum. Şimdi gelip de Buggy'nin durdurabileceğine inanmıyoruz değil mi ?
Ateşi bitince kaçmasın yeterÇakmak ateşi diyorum iş görür.
Uykusunda WB'den dayak yiyen Shichibukai Ace.
Yok yok kaçmıyor bu delinen cinsten. Halkalı şeker gibi.İşte bana böyle söylese tamam haklı olabilirsin derim ama aynı cümlede geçen ünvanlara sahip olanlardan biri kalkıp gideyim mi derken diğerinin tamamından bahsetmiştir demek bilemiyorum yani
Ateşi bitince kaçmasın yeter
Ne için delindiğini unutma, olmasaydı olmazdın NET OĞLU NETYok yok kaçmıyor bu delinen cinsten.
Ne için delindiğini unutma, olmasaydı olmazdın NET OĞLU NET
Hadi saklanmak için kaç şimdi
En büyük icraatinin Jinbei ile berabere kalmak olmasından iyidir. O değilde harbi en büyük icraati ne Ace'in. Aaa dur WB'den uykusunda dayak yemek olacak.Hadi saklanmak için kaç şimdi