Cinsiyetçi, yobaz Zoro'yu sevmem ama olmasını istemem şahsen :/Zoro Gay çıkarsa anında salarım çayıra, ırkçı, cinsiyetçi, yobaz, bilmem ne diyecek tayfayı da yorumun altına alayım hemen
Cinsiyetçi, yobaz Zoro'yu sevmem ama olmasını istemem şahsen :/Zoro Gay çıkarsa anında salarım çayıra, ırkçı, cinsiyetçi, yobaz, bilmem ne diyecek tayfayı da yorumun altına alayım hemen
Gay olursa seninki ile çift olurlar diye istemiyorsun heraldeCinsiyetçi, yobaz Zoro'yu sevmem ama olmasını istemem şahsen :/
Samuraylar arasında farklı fikirler de var şimdi. Hatta gerçek aşkın erkekler arasında olduğu, kadınların sadece zevk ve çocuk için bir araç olduğu fikirlerinde olan samuraylar varmış. Yani Japonya falan kurtarmaz, asla asla deme.Zoro'nun gay olması kabul edilemez,kişiliğine ters bir kere.Oda'nın karakterleri benzeştirdiği ülkelerde Zoro Japonya'yı temsil ediyordu sence böyle bir imaj yaratır mı bu kadar sevilen bir karaktere ?
Yiğidi öldür, hakkını yeme nefretiGay olursa seninki ile çift olurlar diye istemiyorsun heralde
Bu nasıl bir Zoro nefretidir ya
Şimdi ne desem boş. Malum eşcinselcilerin hedefindeyim. Söyleyebileceğim tek şey One Piece de böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum ve istemem de açıkçası.905 bölüm yorumlarında geçen okama, lez vs. muhabbetinden dolayı merak ettim. Mesela Zoro gay çıksa ne tepki verirdiniz Benim gördüğüm kadarıyla Sanji bildiğiniz straight, yani bisexual olduğunu da sanmıyorum. Ama Zoro? Şimdi ona hemen staright diyemeyiz yani belki adam gay? Ha asexsual de olabilir tabii. Nami de kadınlardan baya hoşlanıyor bana kalırsa. O da lez veya bi olabilir. Ayrıca bazen Luffy'nin asexsual olabileceği cidden kafama yatıyor. Olabilir yani neden olmasın. Oda'nın karakterlerine baktıkça hiçbir şey imkansız gelmiyor. Hatta gittikçe daha fazla böyle karakterler tanıyoruz. Nasıl hissedersiniz merak ettim?
Yalnız bildiğim kadarıyla Japon tarihinde çokça gay samurai mevcut. Hatta bazıları önemli komutanlar vs. diye biliyorum. İsterseniz araştırabilirsinizZoro'nun gay olması kabul edilemez,kişiliğine ters bir kere.Oda'nın karakterleri benzeştirdiği ülkelerde Zoro Japonya'yı temsil ediyordu sence böyle bir imaj yaratır mı bu kadar sevilen bir karaktere ?
Ben de önceden düşünmezdim. Ama son zamanlarda Oda bu yapar mı yapar diyorum.Şimdi ne desem boş. Malum eşcinselcilerin hedefindeyim. Söyleyebileceğim tek şey One Piece de böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum ve istemem de açıkçası.
Peki neden Gay olması onu daha az mı cool yapacak sizce?Cinsiyetçi, yobaz Zoro'yu sevmem ama olmasını istemem şahsen :/
Gay olsa nolur ki yani adam erkeklerden hoşlansa karizması mı gidecek sjzjsnanaZoro Gay çıkarsa anında salarım çayıra, ırkçı, cinsiyetçi, yobaz, bilmem ne diyecek tayfayı da yorumun altına alayım hemen