Acilen meyve yemesi şart. Güçlü ama çok güçlü değil. Gerçi meyve yese ne gibi bir etkisi olur orası da ayrı bir muamma :/
Şöyle birşey gördüm de nasıl olurdu meyveyi yemesi diye düşünmeden edemedim.
Acilen meyve yemesi şart. Güçlü ama çok güçlü değil. Gerçi meyve yese ne gibi bir etkisi olur orası da ayrı bir muamma :/
Şöyle birşey gördüm de nasıl olurdu meyveyi yemesi diye düşünmeden edemedim.
Skypia arcının güzelliklerindedi.Efsane bir ses ya. Helal olsun
AynenSkypia arcının güzelliklerindedi.
Sabo çıtır çıtır yiyecek, kendini hazırla.Akainu ‘u yedirmem !
Babası gelsin çoluk çocuk ile uğraşmıyor reis tekleyip geçiyor ( Ace )Sabo çıtır çıtır yiyecek, kendini hazırla.
Babayı aldıracak Akainuya. Evire çevire dövecek.Babası gelsin çoluk çocuk ile uğraşmıyor reis tekleyip geçiyor ( Ace )
Son Ace Bükücü :/ Adamı mezarında rahat bırak bari :/Babayı aldıracak Akainuya. Evire çevire dövecek.
Ace eziğini anmana da bi anlam veremedim.
Pek sanmıyorum Ojayi'den daha yıkıcı saldırı vurması lazım. Yada zayıf düşecek reyiz anca öyleSabo çıtır çıtır yiyecek, kendini hazırla.
Sabo WB gibi vursa zaten bu zindeliğiyle tek kale (o da boş) maç olur zaten. Reis biraz oynar avıyla.Pek sanmıyorum Ojayi'den daha yıkıcı saldırı vurması lazım. Yada zayıf düşecek reyiz anca öyle
Adını anıp duruyorsunuz yahu. Kim birini ezik göstermek istese Ace gibi diyor. Suç benim değil.Son Ace Bükücü :/ Adamı mezarında rahat bırak bari :/