Ama kadının da maşallahı var. Tek bir beyaz tel yok. Dertsiz tasasız yaşayınca böyle oluyor demek kiKoca Ana'nın saçı da hâlâ pembe (68 yaşında) Çabuk beyazlamıyor saçlar One Piece'te.
Ama kadının da maşallahı var. Tek bir beyaz tel yok. Dertsiz tasasız yaşayınca böyle oluyor demek kiKoca Ana'nın saçı da hâlâ pembe (68 yaşında) Çabuk beyazlamıyor saçlar One Piece'te.
Ona kadın demeye bin şahit lazım bide alıcısıda çok cıkmıs. Kadın kralice arı gibi devamlı üremis masallahAma kadının da maşallahı var. Tek bir beyaz tel yok. Dertsiz tasasız yaşayınca böyle oluyor demek ki
Kişiliğini pek sevmesem de en sevdiğim kadın karakterlerden biri oldu kadın. Tam bir canavar. Serinin güçlü kadın açığını kapatıyor.Ona kadın demeye bin şahit lazım bide alıcısıda çok cıkmıs. Kadın kralice arı gibi devamlı üremis masallah
Dikkat etmedim. Ama sarışın olduğunu bildiğim için şaşırmazdım :/Demek istedigim şu; sen marineford savaşında Wb’nin saclarını gördün mü yan açıdan? Ben görmedim dikkat de etmedim. O sahnede görünce şaşırdım.
Adam anime diyor sen manga 434 ü veriyorsun bende anime de 434 imper down diyorum kendi kendime nasıl 434 olur
Benin hatam. Ben manga zannetmişimAdam anime diyor sen manga 434 ü veriyorsun bende anime de 434 imper down diyorum kendi kendime nasıl 434 olur
Anime 316 da geçiyor.Benin hatam. Ben manga zannetmişim
Kanka gerçek hayattaymiş gibi bir çizim, cool olmuş Gastino orda ne arıyorGörüp de alamamak