Paramecia olabilir Tamago gibi.Karasu'nun meyve özelliği nedir, nasıldır bir fikriniz var mı?
Adam karga üretebiliyor:/ Zoan desek sadece kendisi dönüşebilmeli ama Karasu'nun farklı bir kullanım şekli var.
Zoan uyanışı böyle bir şey olabilir mi?
Bence de paramecia. Zoan'ın farklı bir türü falan da çıkabilir gerçi. Özel paramecia muhabbeti gibi.Paramecia olabilir Tamago gibi.
Baron Tamago'nunki gibi tahmin edilemez tipte.Karasu'nun meyve özelliği nedir, nasıldır bir fikriniz var mı?
Adam karga üretebiliyor:/ Zoan desek sadece kendisi dönüşebilmeli ama Karasu'nun farklı bir kullanım şekli var.
Olamaz sanmıyorum.Çer çöpe uyanış açıp karga yolluyorsa bu karasudan ne göl olur ne nehir zaten. Garip bir meyvedir işte ileride görürüz.Karasu'nun meyve özelliği nedir, nasıldır bir fikriniz var mı?
Oda uyduruyor biz de yiyoruz işte :/Bence de paramecia. Zoan'ın farklı bir türü falan da çıkabilir gerçi. Özel paramecia muhabbeti gibi.
Evet kanka bu sahneye çok gülmüştüm. Hele müdür olacam diye tutturuyor ya ben şahsen ID da sevdiğim karakterler arasında.
Birde bu varmış haha hepsini bu Hannyabal'a itelemişler böyle sahneleri.
Luffy'nin kötü olduğu tek dövüştü neredeyse bununla yaptığı.Acımadan vuruyordu garibana Luffy bu kez sadece işini yapıyor diye.O açıdan da ilginçti bu adamın sahneleri.Evet kanka bu sahneye çok gülmüştüm. Hele müdür olacam diye tutturuyor ya ben şahsen ID da sevdiğim karakterler arasında.