Peluş oyuncak satmak için tasarlanmış zükko bir gemi işte, fazlası değil.Tipi tam ofsayt da işlevi iyi en azından Sunny’nin. Bi ateş gücü, uçma kaçma, denizaltı vs özellikleri var en azından. Merryde oturacak yer yok.
Peluş oyuncak satmak için tasarlanmış zükko bir gemi işte, fazlası değil.Tipi tam ofsayt da işlevi iyi en azından Sunny’nin. Bi ateş gücü, uçma kaçma, denizaltı vs özellikleri var en azından. Merryde oturacak yer yok.
Olay da o zaten. Herif yapabileceği en büyük şeyi zaten Riku'nun önünde boyun eğerek ve dünya hükümeti adına özür dileyerek zaten yaptı. Bunun cezasının ne olacağına dair de bir fikri vardı ki o yüzden Akainu cezayı verince ben de öyle yapacaktım gibi bir şey dedi. Fujitora olmayacak toplantıda, toplantıda olması Dünya Hükümetinin suçunu tamamen kabullenmesi anlamına gelir. Fujitora'nın orada olmayıp sürgün muamelesi görmesi hükümetin Fujitora'nın yaptığı şeye karşı olan tavrını gösterecektir. Fujitora'yı alırsalar bu Fujitora'ya aferin deme gibi bir şey olur. Olay yeni oldu zaten, 1-2 hafta geçmedi üzerinden.Bu yasağı kendisi koymuştu öyle değil mi?
Ayrıca askeri karargah ile toplantı yeri bir mi?
Bana da pek görmeyeceğiz gibi geliyor. Ama Dof'un yaptıklarını Denizci tqrafında biri olarak anlatmak ve Riku'ya destek olmak için gelebilir. Shici olayının gündeme gelmesinin tam yeri ve zamanı.
Sunny iyi ya. İşe yarıyor. Tabi şu ayçiçeği olmasaydı iyiydi.Denizin dibini boyladı da ilk kez bir işe yaramış oldu. Balıklara yuva falan olur. Darısı şimdiki gemimsi saçmalığa. :S
Merryden daha işlevli olduğu kesin. Tipinin sevilmemesi de normal.Peluş oyuncak satmak için tasarlanmış zükko bir gemi işte, fazlası değil.
O bir Güneş!!!Sunny iyi ya. İşe yarıyor. Tabi şu ayçiçeği olmasaydı iyiydi.
Aslan değilmiydi?O bir Güneş!!!
Kendini tamir etmeye başlarsa 1 puan fazla veririm. Merry'deki delikanlılık nere bu çakma güneşteki nere?Merryden daha işlevli olduğu kesin. Tipinin sevilmemesi de normal.
İşini görsün yeter, tamiri Franky yapar.Kendini tamir etmeye başlarsa 1 puan fazla veririm. Merry'deki delikanlılık nere bu çakma güneşteki nere?