''Trebolü görünce kaçması bana yarın bugün daha güçlü kişileri görünce tayfayı yarıda bırakır mı diye şüpheye düşürdü'' Burada demek istediğin o değil mi?Usopp tayfayı bıraksın diye nerde yazmışım?
''Trebolü görünce kaçması bana yarın bugün daha güçlü kişileri görünce tayfayı yarıda bırakır mı diye şüpheye düşürdü'' Burada demek istediğin o değil mi?Usopp tayfayı bıraksın diye nerde yazmışım?
Yok tayfada dursun bana göre tayfadan gitmesi gereken tek kişi Nami ama onunla ilgili tartışmalara girmem girersem kesin beni banlarlar.''Trebolü görünce kaçması bana yarın bugün daha güçlü kişileri görünce tayfayı yarıda bırakır mı diye şüpheye düşürdü'' Burada demek istediğin o değil mi?
Haybeye falan gitmedi. Arc bitti artık kabul edinŞimdi ben bu iddia olayında en çok şuna gülerim.Tıpkı Fenerin eskiden şampiyon oldum sanması gibi arc bitmedi diyip son sayıyla koca ananın düştüğü haberini verirse manga.O zaman bütün o yazılar Charloss avatarları falan haybeye olur asıl komedi o zaman başlar.
Geleceğin kk tayfasından bir şeyler beklemek bence normal.
Serinin uzun bir yolu yok yalnız, 5-6 seneye bitecek yüksek ihtimalle.Luffy'nin KK olması için önünde daha uzun bir yol var. E.Oda tayfayı bir Yonkou devirmek kadar güçlü gösterse o zaman burdaki herkes Yonkou da neymiş, bunlar mı yonkou, bizde bunları bişey sandık gibi sözler kullanılır. Gayet de haklı olurlar. Tayfa gücü şuan için ideal ayrıca benim düşüncem Süpernova Kaptanları içinde tayfası en güçlü olan Luffy sonra kid veya Bage geliyor. Aksi düşünen varsa tartışmaya hazırım.
Var yav. 30. yılı düşünüyorlarmış zaten.Serinin uzun bir yolu yok yalnız, 5-6 seneye bitecek yüksek ihtimalle.
5 seneye biterse Mihawk'ın seviyesiydi beyazsakal mı en güçlüydü kim denkti derken balıklar gibi birbirimizi yeriz burada forum olursa. Ne yaptın 8 seneden aşağıya bitiremez o da en az son savaşı dressrosa kadar tutmazsa içinde kalır zaten.Serinin uzun bir yolu yok yalnız, 5-6 seneye bitecek yüksek ihtimalle.
Sanırım geçen @Historia arkadaşım da bu 30 yıl muhabbetinden bahsetmişti. Gerçekten mutlu olurum 30. yıla kadar giderse. 3-5 sene içinde bitip onlarca karakter harcanacağına, bu kadar uzun sürüp bütün karakterlerin iyi bir şekilde işlenecek olmasını çok isterim açıkçası.Var yav. 30. yılı düşünüyorlarmış zaten.