Benim anladığım acıdan korkma olayı var. Vücudu dayanıksız değil adamın. Senin dediğine göre iğne bile batsa bu adam yenilir. Çünkü o kadarcık acıya bile dayanmıyor. Benim anladığım ise acıdan tamamen korktuğu. En ufak bir acı bile hissetmek istemiyor adam.
İyi de daha verdiğin örnekler üzerinde anlaşamıyoruz.
Bana Cracker Oven diyorsun. Ben sana Big Mom ile tayfasını kıyasla diyorum ya da Katakuri ile yine geri kalan tayfayı. Cracker'in konumu 3.komutanlıksa Oven olsun olsun 5,6,7. olsun diye söyledim sana. Ayrıca Katakuri'nin olayı harici diğer Komutan sıralamasının pekte güven verici olmadığı konusunda düşüncelerim var. Snack 4. Komutandı. Ama nereden bakarsan bak arc içinde Oven bırak Snack'i, Smoothie'den bile baskın gözüktü sonlara doğru. Onu geçtim Perospero da Snack'ten önde gibi duruyor. Konumdan bahsederken illa bunu Komutan sıralaması olarak görme.
Zoro tayfada resmi olarak 2.kaptan değil ama tayfadaki konumunu az çok süzgece alınca farklı bir yerde olduğunu görebiliyoruz. Benim serideki konumuna baktan kastım buydu.
Cracker'in yediği atağı Oven yese ne olur belli değil bana diyorsun ki Oven daha dayanıklı. Buna dair nasıl bir dayanak var elinde anlamış değilim. Adamın yediği atağı kendi çok sert askerleri bile durduramadı. Öyle ağır bir darbe yemiş. Ada turuna çıkmış adam.
Biraz varsayımsal konuşuyorsun o yüzden dayanak aldığın şeyler tatmin etmiyor. Cracker bir iki sağlam darbeye gider demişsin. Ama bu bir iki sağlam darbe dediğin darbeler hangi darbeler? Belli değil. Belki de o sağlam darbe olarak bahsettiğin darbelerden bir ikisi Oven'ı da yenebilecek güçte.