Hayır baştan adam Aceyi yakalamasa nasıl öldürecekler ayrıca Mihawk'da ohara olaylarında yardım etti.BB gelmese de bir şekilde öldürürlerdi WB'yi. Hem adam meyvesine çöktü. Faydadan çok zararı oldu. Law'ın öldürdükleri de çöptür muhtemelen.
Hayır baştan adam Aceyi yakalamasa nasıl öldürecekler ayrıca Mihawk'da ohara olaylarında yardım etti.BB gelmese de bir şekilde öldürürlerdi WB'yi. Hem adam meyvesine çöktü. Faydadan çok zararı oldu. Law'ın öldürdükleri de çöptür muhtemelen.
Haa pardon ben savaştaki son saldırısından bahsettiğini sandım. Haklısın, dediğin gibi Karasakal'ın planı sayesinde Oyaji'yi o hale getirebildiler. Gerçi hem meyvesini aldı hem de kendi yonkou oldu. Denizcilerden çok ona yaradı sanki.Hayır baştan adam Aceyi yakalamasa nasıl öldürecekler ayrıca Mihawk'da ohara olaylarında yardım etti.
Mihawk nerde yardım etti Ohara olayında?Hayır baştan adam Aceyi yakalamasa nasıl öldürecekler ayrıca Mihawk'da ohara olaylarında yardım etti.
Pardon yanlış yeri hatırlamışım.Mihawk nerde yardım etti Ohara olayında?
Mihawk'ın neden shichibukai olduğu bilinmiyor ki, o kadar güçlü bir adam sırf hükümet tarafından korunmak için shichibukai olmaz.Shichibukai sistemi kalkarsa
Mihawk sığınacak liman arar bu Shanks olur.
Buggy itibarını kaybeder sıradan bir korsan yada imperdown mahkumu olur.
Hankock Denize çıkar Luffy taskêtê (yardım et ) der.
BB nin oğlu, Karasakal tarafından pataklanir.
Kuma Dragonun yanına geri döner.
Diğer 2 si kim bilmiyorum çünkü Law da Doffy de yok yerlerine kim geçti.
Mihawk konusunda sana katılıyorum lakin Shanks ile dost olduklarını düşünüyorum ileride belki Shanks ile aynı ortamda görürüz yada ikisi arasındaki ilişkinin Flash back şeklinde görürüz Buggy i bende severim ancak hazine düşkünü olduğundan bir kez daha denizcilerin eline düşebilir. Hankock işi zor aynen dediğin gibi Kuma için ise çok farklı belki Vegapunk yanına bile alabilir.Mihawk'ın neden shichibukai olduğu bilinmiyor ki, o kadar güçlü bir adam sırf hükümet tarafından korunmak için shichibukai olmaz.
Tayfası var mı yok mu belli değil, hiç bilgi yok hakkında, ama shichibukai sistemi kalksa en az etkilenecek adam o olur.
Kendi adası olan korsanlar çok fazla etkilenir, hancock direk pert.
Buggy akıllı adamdır, kaçar bir şekilde adamım benim.
Kuma ne yapacak ben onu merak ediyorum.
Bariz örnek olmayınca k.haki kullanıyor diye eklenmiyor doflamingo gibi yada marco shanks bunlar ekli mi değil herhalde.K.haki ekmek su gibi birşey yonko tayfasında bile çok adamda vardır.H. Haki ele ayağa düşmüş!!! K. Haki kullanıcı sayısı bile daha az! Peh!