Buz magma deyince hep bu geliyor aklıma@kuroashi.no.sanji1993
Ben de bunu atacaktım.
Birazcık miktara bağlı. Magma çok olursa buz gider, buz çok olursa magma gider.

Buz magma deyince hep bu geliyor aklıma@kuroashi.no.sanji1993
Ben de bunu atacaktım.
Birazcık miktara bağlı. Magma çok olursa buz gider, buz çok olursa magma gider.
Yalnız sadece buz olarak düşünme. Adam soğutabiliyor esas güç buradan geliyor.Buz magma deyince hep bu geliyor aklımaMiktar yakınsa birbirini nötrler dediğin gibi. Hatta o evrendeki magmanın o kadar sıcak olduğunu düşünmüyorum. Yoksa Curiel'in kebap olması lazımdı.
Zaten orijinal adı Hyoketsu Ningen yani Aşırı Soğuk/Dondurucu Adam. Buz desen değil değişik.Yalnız sadece buz olarak düşünme. Adam soğutabiliyor esas güç buradan geliyor.
Lavın ısısı buzu eritiyor, ortaya çıkan şu lavı katı hale getiriyor. Etkisiz hale getirmekten kastım bu.Buz magmayı etkisiz hale getiremez normalde. Mantık aranıyorsa magma üstün gelir. Mutlak sıfıra dahi ulaşmak pratik olarak neredeyse mümkün değil. Magma mantıken ısıyı arttırabilmeli buza karşı.
Buz adam değil Serinlik serinlik meyvesi değil miydi zaten Kuzan'ın meyvesi? Millet Saka'nın meyve daha imba diyor da Kuzan'ın meyve potansiyel olarak en tepede. Su buharını kullanıp anlık yer değiştirme var, katı logiasın, bi de hakin üstün gelip dondurdun mu tek. Meyve şahane.Hie Hie no Mi, Magu Magu no Mi'yi nötr hale getirebilir sanırım. Bu sayede dövüşün on gün sürmesi mantığa oturuyor.
Ada ikiye bölünmüş zaten daha nasıl anlatılabilir ki bu durum?Aokiji soğutma meyvesine sahip. Buz meyvesi değil. Lavı da soğutup donduruyor işte. Buz kullanması meyvesinin bir artısı. Yani Akainu nasıl buzu eritiyorsa Aokiji de lavı donduruyor. Nötrleme buradan ileri geliyor. 10 gün sonunda açık vermiş yenilmiş.
Yalnız Akainu'nun kulağına attığı kesik cuk oturmuş. Kırmızı köpek eski kulağı kesiklerden olmuş![]()