Yanlış yorumla ne ilgisi var ben gördüklerime gÖren yorum yapıyorum ama bazıları beklentilerine göre
Yanlış değil yanlı, taraf tutar şekilde, fan yorumu yani. Yeni neslin en büyük yıldızlarının Yonkou indirme hedefi alması, Korsan Kral olmaya çalışmasının nesi saçma? Hiçbir şeye dayanmadan bu kadar keskin yapılan bir yorum fan yorumudur. Luffy Law ittifakı içinden geçer falan. Eh işte falan denilecek karakterler olduğunu nereden biliyorsun söyle de ona göre konuşalım, bu kadar keskin konuştuğuna göre mangakadan tüyo alıyorsun başka açıklaması olamaz. Zaman atlaması öncesi en düşük ödülü olan Urouge'du, herif Koca Ana komutanı indirmiş. Bege Koca Ana'yı indirecek bir taktik yapmış, neredeyse başarılı oluyordu. Ödüle göre yorum yapıyorsan diye söylüyorum, neye göre yorum yaptığın belli değil. Süpernovaların yonkou hedefledikleri bir zamanda, Luffy'ler Kaido'yu hedef alırken saçma bir şekilde Kid'ler nereye Shanks'ı alıyor demek fanlıktır. Gördüklerime göre diyorsun, ben de diyorum ki bir şey görmedin zaten, görmediğin şeye yorum yapıyorsun.