Sadece o değil.Serideki konumu falan amiral etmek için yeter.Gerçi Shanks'la olan ilişkisi bile yakın seviyede olduklarının kanıtı benim için.Mihawk saklandığı için mi Amiral ya da Yonko ediyor? Doflamingo da saklanıyordu.
Sadece o değil.Serideki konumu falan amiral etmek için yeter.Gerçi Shanks'la olan ilişkisi bile yakın seviyede olduklarının kanıtı benim için.Mihawk saklandığı için mi Amiral ya da Yonko ediyor? Doflamingo da saklanıyordu.
Bir Kata'nın karekterinin çok iyi olduğundan bahsediyordun, işini yapıyor gerisini umarsamıyor diyorun. Hatta baya şaşırmıştım bir karekteri bu kadar övmene. Şimdi ne düşünüyorsun ?Mihawk saklandığı için mi Amiral ya da Yonko ediyor? Doflamingo da saklanıyordu.
Serideki konumu dünyanın en iyi kılıç ustası olması. Yani bu adam dünyada kendini kılıç ustası olarak tanımlayan kişilerin içinde en iyisi, elinde kılıç olan herkesten daha iyi değil. Ayrıca Shanks ile olan ilişkisi gücüne nasıl etki ediyor? Shanks zaten hiçbir şeyi takmayan bir adam. Buggy'nin onunla Marineford'da nasıl konuştuğuna ya da Marco'nun gemide ona laf atmasına. Shanks düşmanca hisleri olmayan herkesle oturup içen birisi.Sadece o değil.Serideki konumu falan amiral etmek için yeter.Gerçi Shanks'la olan ilişkisi bile yakın seviyede olduklarının kanıtı benim için.
Hiç bir farkı yok. Neye göre kılıca bağlı? Geçmişte kılıç tokuşturdular diye mi? Mihawk ile arkadaşlar diye mi?@Sir Crocodile Shanksin durumu biraz daha farkli. Diger yonkoulara gore daha cok kilicina bagli bir karakter. Shanksin saldirilari h. Haki temelli diye tahmin ediliyor. Bu h. Hakiyide bence kilicina aktarip savasiyor. Yani dovusun cogunu kilicla yapiyor bence. Digerlerinde ise seytan meyvesi var. Yani evet shanksin buyuk bir gucu kilic ustaligindan geliyor diye tahmin ediyorum. Digerlerine gore tek farki ustun h. Haki yetenegi.
Kişiliğini etkileyen bazı durumlar olması beklenmedik oldu, ancak bunları aşması iyiydi. Fakat Katakuri kendisinden aldığım izlenime ters hareketler yaptı. Sırf kaçma ihtimalleri olduğu için bizimkileri gemide bekleyen Katakuri'den, Luffy'yi yakaladığı halde öldürmeyen bir Katakuri'ye dönüştü.Bir Kata'nın karekterinin çok iyi olduğundan bahsediyordun, işini yapıyor gerisini umarsamıyor diyorun. Hatta baya şaşırmıştım bir karekteri bu kadar övmene. Şimdi ne düşünüyorsun ?
Kata düşündüğün gibi mi çıktı yoksa ilk başlarda verdiği izlenimi bir kenara mı bıraktı ?
Hayir seri de tüm güç şeytan meyvesi veya haki yok. Kişiye özgü yeteneklerde var. Mesela BB'nin vücudundan aldığı bir avantaj ortaya cikacak.@Sir Crocodile aynen zaten tahminsel konusuyorum ya yoksa shanksta kapali bir kutu. Seytan meyvesi yedigini dusunmuyorum. Seytan meyvesi yemedigini dusunursek zaten geriye silah yetenegiyle,haki kaliyor. Bunlarin disinda seriye baska birsey eklencekse bilemem.