İçimde biryerlerde bastırılmış bir Doflamingo sevgisi varmış, bu sevgiyi ortaya çıkarmamda emeği bulunan @Daredewill beyfendiye teşekkürlerimi sunuyorum.
Son düzenleme:
11 ay.Eğer ana karakter Doflamingo-sama olsaydı seri kaç senede biterdi acaba ?
Bu arc da bm de vardı ozaman bm den de güçlü oluyor. Kuzan orda arc düşmanı falan değildi. Bu arc BM de luffy nin rakibi değildi.Mf de garp falan da vardı ona bakarsan. İşlenmiş arc bossu olarak düşünmen lazım. Ciddi anlamda kuzanı orda villian olarak mı gördün adamla yoldan geçerken karşılaştılar.Sıradaki rakip muhtemelen daha doğrusu büyük olasılıkla Weevil ve mangaka en güçlü rakip olacağını söyledi.Geçmişte Kuzan da bu isimler arasından geçip gitti.Şimdi en güçlü rakip diyor mangaka.Eee ne olacak şimdi noldu sizin amiral seviyesi ?
Dresrosa evimiz Doflamingo babamız.@setokaiba ve @Doflamingo-sama yalnız size çok yakıştı. Değişik kombolar yapabiliriz, sayımız iyice arttı.
Zaten ana karakter gibi değil mi ? Gidince seride kara delik oldu bildiğin.Eğer ana karakter Doflamingo-sama olsaydı seri kaç senede biterdi acaba ?
Lobi yapıp milleti Doflamingo fanı yapmışsın İyi ki iddiaya girmedim. Yoksa ben de olacaktım@setokaiba ve @Doflamingo-sama yalnız size çok yakıştı. Değişik kombolar yapabiliriz, sayımız iyice arttı.
Çok güç kaybettik ama onlar geri gelecek nasıl olsa ama bu arkadaşlar kötü tarafın tadını alacaklar ve sonra kendileri gelecekler. Bak kadir ne demiş.Lobi yapıp milleti Doflamingo fanı yapmışsın İyi ki iddiaya girmedim. Yoksa ben de olacaktım
Zaten ana karakter gibi değil mi ? Gidince seride kara delik oldu bildiğin.
Mom ile vs atmadı yalnız.O açıdan düşmandı ama bir rakip değildi.Zira Luffy rakip olamayacağını iyi bildiği için rakibi olarak görmedi.O daha sonra olacak bu bölümde denildiği gibi.Garp yine öyle rakip değil ekstra olarak düşman da değil adamın dedesi.Bu arc da bm de vardı ozaman bm den de güçlü oluyor. Kuzan orda arc düşmanı falan değildi. Bu arc BM de luffy nin rakibi değildi.Mf de garp falan da vardı ona bakarsan. İşlenmiş arc bossu olarak düşünmen lazım. Ciddi anlamda kuzanı orda villian olarak mı gördün adamla yoldan geçerken karşılaştılar.