Eskisi ile kıyası vardı sanki bi yerde. Neyse sağol ben bulurum artık
Spoiler yorumlarını okuyorum Luffy, Kaido'yu yendiginde bile Amiral etmeyeceğini filan söylüyolar çok acayip.
Eskisi ile kıyası vardı sanki bi yerde. Neyse sağol ben bulurum artık
Spoiler yorumlarını okuyorum Luffy, Kaido'yu yendiginde bile Amiral etmeyeceğini filan söylüyolar çok acayip.
Amiral etmeyecek çünkü yonkou=iki amiral olduğundan iki amiral edecek.KıpsSpoiler yorumlarını okuyorum Luffy, Kaido'yu yendiginde bile Amiral etmeyeceğini filan söylüyolar çok acayip.
Yanlış.BM 2 amirali yerdi en son.2,5-3 amiral edicek diyelim biz ona.Amiral etmeyecek çünkü yonkou=iki amiral olduğundan iki amiral edecek.Kıps
Hee.O zaman dediğin gibi.Yanlış.BM 2 amirali yerdi en son.2,5-3 amiral edicek diyelim biz ona.
Sen seriyi bırakmadınmı hala her fırsatta çöp diyosun ?Amiral etmeyecek çünkü yonkou=iki amiral olduğundan iki amiral edecek.Kıps
Her hafta gelip okuyanlar ile dalga geçmeyi,ehehe bunu mu okuyorsunuz demeyi düşünüyorum şahsen.Sen seriyi bırakmadınmı hala her fırsatta çöp diyosun ?
BM yara bile verememiş Jinbei'ye kombo saldırısıyla. Yavaş alsın.Yanlış.BM 2 amirali yerdi en son.2,5-3 amiral edicek diyelim biz ona.
Bilemiyorum artık.Onu dalgalı arkadaşa söylemek lazım.Yanlış hatırlamıyorsam kendisi diyordu yine.BM yara bile verememiş Jinbei'ye kombo saldırısıyla. Yavaş alsın.