Dragon yıkacak ama bizimkilerin de katkısı olur. Kutsalların başı Dragon'un çocukluk arkadaşı çıkıyordu. Dragon ondan dayak yiyince hükümete kin beslemiş Ne yazdım beOlur.Hükümet yıkmak korsana mı kaldı.
Dragon yıkacak ama bizimkilerin de katkısı olur. Kutsalların başı Dragon'un çocukluk arkadaşı çıkıyordu. Dragon ondan dayak yiyince hükümete kin beslemiş Ne yazdım beOlur.Hükümet yıkmak korsana mı kaldı.
Dragon eski Amiral muhtemelen.Dragon yıkacak ama bizimkilerin de katkısı olur. Kutsalların başı Dragon'un çocukluk arkadaşı çıkıyordu. Dragon ondan dayak yiyince hükümete kin beslemiş Ne yazdım be
Akainu zamanında Dragon'dan dayak yemiştir. O yüzden ona kin besliyorDragon eski Amiral muhtemelen.
Kizaru-Akainu-Dragon.Sonradan Dragonun yerine muhtemelen Aokiji geçmiş.
Dragon kim köpek de Akainuya dayak atıcak.Muhtemelen üç kafadarın belli hedefleri vardı.Dragon gidince Kizaruyla kalan Sakazuki kafayı yedi ve kin besledi Dragona.Akainu zamanında Dragon'dan dayak yemiştir. O yüzden ona kin besliyor
Bak eskiden kılıç taşıyordu. Dayak yeyince güç istedi ve Magu Magu no Mi'yi yediDragon kim köpek de Akainuya dayak atıcak.Muhtemelen üç kafadarın belli hedefleri vardı.Dragon gidince Kizaruyla kalan Sakazuki kafayı yedi ve kin besledi Dragona.
Kılıcı bırakınca güç kaybetmiştir bi kere.Bak eskiden kılıç taşıyordu. Dayak yeyince güç istedi ve Magu Magu no Mi'yi yedi
Güç istese kılıç taşırdı.Yanlışın varBak eskiden kılıç taşıyordu. Dayak yeyince güç istedi ve Magu Magu no Mi'yi yedi
Kılıcı bırakınca güç kaybetmiştir bi kere.
Attan inip eşeğe binmiş.
He ya :/ Unutmuşum onu. Yazık etmiş kendine öyleyse.Güç istese kılıç taşırdı.Yanlışın var
Kıroaşi çık dağlaraHe ya :/ Unutmuşum onu. Yazık etmiş kendine öyleyse.
Kuroaşi çık sekiz dağaKıroaşi çık dağlara
Kılıç kokla benim için
Haber eyle sekiz dağa, canım
Kılıç kokla benim için
... Roronoa Zoro (Bir Marimonun Günlüğünden)