Fazla fazla kullanma bitince sıkıntı oluyor biliyorsunNe olacaktı ya? Dof'dan Mihawk'dan fazla olduğu kesin MF de çizik atamıyorlar.
Fazla fazla kullanma bitince sıkıntı oluyor biliyorsunNe olacaktı ya? Dof'dan Mihawk'dan fazla olduğu kesin MF de çizik atamıyorlar.
Korku filmi olduğu su götürmez ama kimin için.Bunu sen anca rüyanda görürsen. O da senin için korku filmi olur kardeş, vazgeçtim rüyanda bile göremezsin. Bırak şu veled Kid'i doğru yolu bul.
O ne kadar kullanacağını bilir sen fazla düşünme bunları. Dof gazetelerde görür artık Crocodile'ın yaptıklarını.Fazla fazla kullanma bitince sıkıntı oluyor biliyorsun
Crocodile zaten sana ağır gelir. Sen devam et Kid velediyle sivil katliamı falan yapıp şanı artar. Sende bununla övünürsün.Korku filmi olduğu su götürmez ama kimin için.
Kıçı kırık bir GL adasına bile konamayan adam mı la doğru yol ? Ben yolumdan memnunum kardeş.Kendi gücünden bi cacık olmayacağını anlayınca antik silah kovalayan dandik karakterler ile işimiz olmaz
İşin şakası o.@Sir Crocodile sizden çekiniyorlarmış lütfen ama ...
Orası bence Dragon yaptı...Çok iddalı oldu galiba :/İyi geceler, kafama birşey takıldı bizimkiler yanılmıyorsam balıkadam adasından sonra sürekli üzerinde şimşek çakan bir adanın önünden geçiyorlardı bayağı oluyor ben o bölümlere bakalı, o adada yaşayanlar varmıydı ya da şöyle ucundanda olsa giriyormuyduk hiç adaya
Crocodile Severim daha Luffy dövüştüğünde bir değişikti Reis. Bu arada sende devrimci gibi gördün mü onu hiç...İşin şakası o.
Devrimci geçmişi var muhtemelen. Oraya da bir selam çakmıştır geçerken.Crocodile Severim daha Luffy dövüştüğünde bir değişikti Reis. Bu arada sende devrimci gibi gördün mü onu hiç...
Pis Crocodile hateri seni tabi Crocodile'ın karşısına oynarsın.@Eustass Captain Kidd vs @Sir Crocodile bence hakileriniz denk Reislikte de elinize kimse su dökemez ama ben oyumu Kid Reis'e veriyorum Çarmıhın hatırına
Allah utandırmasın
Ülkeyi birbirine kırdırıp kahraman gibi ortaya çıkmaya çalışan kişilik bozukluğu teşhisi koyduğum adamın fazla geleceği tek şey kuruluğu olur.Ona da bir tükürük yeter beCrocodile zaten sana ağır gelir. Sen devam et Kid velediyle sivil katliamı falan yapıp şanı artar. Sende bununla övünürsün.
Yahu bunun yüzünden bir ara Crocoya girdircektim@Eustass Captain Kidd vs @Sir Crocodile bence hakileriniz denk Reislikte de elinize kimse su dökemez ama ben oyumu Kid Reis'e veriyorum Çarmıhın hatırına
Allah utandırmasın