Arlong vs Luffy - Kuro vs Luffy - Krieg vs Luffy dövüşleride serinin başında olduğu için değerini düşürmüyor çünkü güç dengesizliği adına bir şey yok ve Naruto'daki vslerden iyidir bana göre misal olarak seri Luffy'nin hep eşit adamlarla dövüşe dövüşe güçlenmesi şeklinde gitseydi seri o kadar uzun ve meşakkatli olurdu ki o yüzden kendisinden güçlü adamlarla yüzleştirip vslerde sıçış dediğimiz şeyleri gördük. İtachi vs Sasuke'de bir dövüş söz konusu değil İtachi bildiğin öldür beni dedi he içerik olarak bakarsan güzel ama güç dengesi olarak İtachi rahat kazanabileceği dövüşü verdi zaten konumuz o dövüşlerde ki güçlülük güçsüzlük muhabbetiNaruto vs Pain, Luffy vs Dof'la çok benzerdir. Dof iç organları yok olmuş, Pain gücünü bütün köyü yok etmek için harcamıştır. Dövüş sırasında iki ana karakter de düşmanlarına bayağı üstünlük sağlamış ama yenememişlerdir. Dışarıdan müdahalelerde de benzerlikler vardır. Mesela Dof Luffy'i yakalayıp ellerini bağlamıştır ama devamını getirmemiştir. Yani Naruto vs Pain ile Luffy vs Dof saçmalık konusunda da büyük ölçüde benzerlerdir. Ki ben millet gibi Pain dövüşünü uçuranlardan değilim. Pain vs'si vasattır, Shinobi Dünya Savaşı arcıyla birlikte güç seviyeleri yükselip, dövüş kalitesi düşmeye başlamıştır. Ama bu Jiraiya vs Pain, İtachi vs Sasuke, Hidan-Kakuzu vs Kakashi takımı gibi vslerin değerini düşürmüyor, bu vsler One Piece vslerinden iyidir.
Son düzenleme: