Sorun değil dostum@Tarafsızyorumcu yanlış alıntıladım, kusura bakma.
Sorun değil dostum@Tarafsızyorumcu yanlış alıntıladım, kusura bakma.
Doflamingo bu darbe öncesinde Luffy kadar dayak yememiştiLuffyden kan çıkarken Dof samada tık yok. İnsanda az gözlem yeteneği olur.
Ne boş adamsın ya, tamam artık arada laf söylemeyecez sana anlaşıldıRed'e bakma sen. Forumun en ağır fanlarında top 3'e oynar ama her tartışmada millete vantilatör demekten de geri kalmaz.
@Eustass Captain Kidd
Bozuk düzenin sonunu getirmek elzem oldu artık!
Görmediğimiz için ne desek havada kalıyor. Ace'i severim de çok fevri ve itaatsizlik bir arkadaştı. Thatch öldüğünde oturup iki dakika konuştuktan sonra gitmeliydi. Akainu'ya kulak asmamalıydı. WB'yi Squardo'ya bıçaklattı Akainu ve bunu gördü Ace.@kuroashi.no.sanji1993 yok la seni degil digerini engelledim. Sana nerden emgelleniyo kismini sorduydum da buldum
Neden yanlis okuyosun mesajlarimi
Sabonun cocuklugundan mf savasina olan kismi diyorum hani onemli birileriyle karsilasmamistir diye acenin aksine. İşi geregi.
Adamın iç organları yoktu, daha ne dayağı kardeş?Doflamingo bu darbe öncesinde Luffy kadar dayak yememişti
Haklısın, Doflamingo travma geçirdiği için olmayan iç organlarını onardığından bahsetti zatenAdamın iç organları yoktu, daha ne dayağı kardeş?
Adam %5ine inmiş olur öyle kafa karışıklıkları.Haklısın, Doflamingo travma geçirdiği için olmayan iç organlarını onardığından bahsetti zaten
Biz affetmeyiz ama Baba affeder, Squardo gibi bi yaratığı dahi affetiyseWb yi savundum savundum adamın arkasından vurdum iyi mi neyse bu seferlik affedin @RedTeroR