Tayfanın diğer üyelerinden ciddiyet istemesi zaten Zoro'nun haklı olduğu taraf.Biz pollyanna serisi okuduğumuz için iyi hisedemiyoruz ama onların sürekli bir ölüm tehlikesi var.Bu kadar ölüm tehlikesi varken mal mal hareket etme lüksü yok bunların zaten.2y önce rakip Lucci'ydi,Moria'ydı,Croco'ydu.Şimdi yonkolar ve azman tayfaları.Doğal olarak ciddi olmalılar ve bu konuda Zoro'yu haklı görüyorum.Ha ama fanı olduğumdan haklı olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum.
En basitinden Sanji'nin düğünden sonraki hareketleri normal mi sence ? Kendisini öldürmek isteyen Pudding'e yavşıyor ve "Dikkatli olmazsam beni öldürebilir" diyor.Tayfası onun için oraya gelmiş ama adam abazalık uğruna nerdeyse ölecek ve tüm emekleri boşa çıkaracak.Ondan sonra Luffy karşı tarafın en güçlü 2. adamıyla dövüşürken Sanji bunu bilmesine rağmen Pudding'e asılıyor.Hani bunlar size komik geliyorsa bilemem ama bana hiç komik gelmiyor.Düşman bölgesindesin ve düşmandan hem nitelik hem nicelik olarak daha kötü durumdasın.Doğal olarak böyle bir durumda şaklabanlık yapamazsın.