Hiç dikkatimi çekmedi. Başka var mı böyle?Bak bu da genel sohbete giriyor. Yapma.
Oda'nın bu arc boyunca her çizdiği Ayna Dünyası kutucuğunun farklı olduğunu biliyor muydunuz? Şunlar yani:
Hiç dikkatimi çekmedi. Başka var mı böyle?Bak bu da genel sohbete giriyor. Yapma.
Oda'nın bu arc boyunca her çizdiği Ayna Dünyası kutucuğunun farklı olduğunu biliyor muydunuz? Şunlar yani:
Bir önceki bölümde şöyleHiç dikkatimi çekmedi. Başka var mı böyle?
Siz beni konu dışına ittiniz
Sanki Roger'dan sonra meyveler daha bilinir hale geliyorNe? Sahte değil mi bu?
Şeytan Meyveleri hakkında söylenti oldukları dışında bir şey bilmiyorum.
Bir de KK tayfası olacak
Güzel ayrıntıBir önceki bölümde şöyle
Ondan önceki bölümde şöyle vs.
İlginç gerçekten. Tabi insan dövüşe odaklanınca diğer şeyler gözden kaçabiliyor.Bir önceki bölümde şöyle
Ondan önceki bölümde şöyle vs.
Hacım naptin beni bile etkiledin Haklısın ilk defa sigarasını yakamadı reis.Sırf şu sahneyi izleyebilmek için 7 ay aradan sonra animeyi izledim.. Mangasında çok kötü olmuştum gözümden yaşlar gelmişti.. Yine kötü oldum, yine gözlerimden yaşlar boşaldı.. Toei'den beklemezdim şaşırttılar beni.. Sıradaki sahneyi merakla bekliyorum...
İşte o sigarayı yakamadığı sahne.. O sahneyi okurken birde sigara içiyordum tam böyle bir garip olmuştum.. içemedim sigarayı öyle kaldı elimde..)
Aynen açıklanması gereken yerler var. Roger konusu biraz teffaruatlı...İlginç gerçekten. Tabi insan dövüşe odaklanınca diğer şeyler gözden kaçabiliyor.
@Kuina Meyve konusunda cevaplanması gereken bir sürü soru var. Vegapunk umarım açıklar bir şeyler.
O gün kız arkadaşımla konuşuyorum, fark etmiş, seni canın neye sıkkın dedi. Ekran alıntısı aldım gönderdim, hayatında anime izlememiş, one piece okumamış kız bile etkilenmişti o sahneden..Hacım naptin beni bile etkiledin Haklısın ilk defa sigarasını yakamadı reis.
Vay be ...O gün kız arkadaşımla konuşuyorum, fark etmiş, seni canın neye sıkkın dedi. Ekran alıntısı aldım gönderdim, hayatında anime izlememiş, one piece okumamış kız bile etkilenmişti o sahneden..