Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'u hapishanede görelim, yani gerçekten orada kalıyorsa 1 hafta Fuji avatarı yaparım. Onu överim. Öyle bir şey yok.

Buradan ne çıkaralım? Adam şu halde asrın tiradını attı Tsuru'ya. Hem her şey anında olmaz. Bekle 2023'ü sende.:D
Valla şimdi onu izliyordum. Bence de serideki en güzel sahnelerden biriydi. Başkalarından bahsedip durdu tabii kim oturcak dedi yonkoular, shibukailer, novalar, denizciler, devrimciler dedi. Bütün güç dengelerini saydı bitirdi konuşmayı. Kendisinin yeri olmadığını gayet iyi biliyor. Dofun şuan tek vasıfı eski kutsallığından gelen bilgisidir. O kadar.

Fuji övmek için bahane mi arıyorsun :D Büyük konuşmamak lazım :D
Bir şey olmaz, nasıl olsa bir kere övdük. Hayır gerçekten söyledikleriyle çelişmeden amirallik görevlerini yerine getirsin her objektif Dof fanı onu över.:D
Valla şimdi onu izliyordum. Bence de serideki en güzel sahnelerden biriydi. Başkalarından bahsedip durdu tabii kim oturcak dedi yonkoular, shibukailer, novalar, denizciler, devrimciler dedi. Bütün güç dengelerini saydı bitirdi konuşmayı. Kendisinin yeri olmadığını gayet iyi biliyor. Dofun şuan tek vasıfı eski kutsallığından gelen bilgisidir. O kadar.

Ne desem boş, adam satranç tahtasında bir piyon değil, bizzat satrancı oynayan kişi, tabi saydığı isimler arasında olmayacak.:D Neyse ben gidiyom bu kadar yeter.

Şimdi baktımda Dof spoilerı vermiş. D hanesi ne zaman nerede ortaya çıkıcak demiş. Şimdiye kadar ortaya çıkmayan bildiğimiz tek D, Dragon. Kutsallar düşücek demiş sonraki arc revivre.

Bir şey olmaz, nasıl olsa bir kere övdük. Hayır gerçekten söyledikleriyle çelişmeden amirallik görevlerini yerine getirsin her objektif Dof fanı onu över.:D

Ne desem boş, adam satranç tahtasında bir piyon değil, bizzat satrancı oynayan kişi, tabi saydığı isimler arasında olmayacak.:D Neyse ben gidiyom bu kadar yeter.
Dofun satranç tahtasında yeri bile yok. Adamın squardodan tek farkı birşey imal edebiliyor olması. Cesar daha kullanışlı bir piyon olurdu ondan.

Herkese okuduğu kitap aynı etkiyi mi bırakır, her okuyan aynı şeyi mi anlar aynı sözcüklerle sıralanmış dizelerden :/ Bu yüzden bi kitap herkes için aynı değildir. Kitabın amacı anlatmaktır anlaşılmak değil, okuyan da anlamak için okur anlaşmak için değil kaldı ki bi kitapla anlaşamazsın :/

Oo manyak anlamlı oldu ha xD
:D

Dün animeyi izledim. Luffy nin aç anlarını gösteriyor. Aklıma anayı aç diye gömenler geldi yonkou açlıktan böyle olur mu felan. Geleceğin kk sı sağ kol seviyesinde adam oluyorsa yonkouda olabilir demekki. Herkesin açlığa bünye olarak bakışı aynı değil. Ki bunlardan birisi yonkou birisi geleceğin kk sı ise konuşmaya hiç gerek yok

Dün animeyi izledim. Luffy nin aç anlarını gösteriyor. Aklıma anayı aç diye gömenler geldi yonkou açlıktan böyle olur mu felan. Geleceğin kk sı sağ kol seviyesinde adam oluyorsa yonkouda olabilir demekki. Herkesin açlığa bünye olarak bakışı aynı değil. Ki bunlardan birisi yonkou birisi geleceğin kk sı ise konuşmaya hiç gerek yok
Oda'nın bünyesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık