Editörlerin seri içindeki görevi ne tam olarak? Mesela Oda onlara sen şu karakteri oluştur falan diyor mu ?
Yağcılık yapıyorlar, çay falan getir götür yapıyorlardır. Birde tarih veriyorlar, tabi söyledikleri çıkmıyor.Editörlerin seri içindeki görevi ne tam olarak? Mesela Oda onlara sen şu karakteri oluştur falan diyor mu ?
Tıpçı olarak bir yorum alabilir miyiz bu duruma? Sence havasız mı kalmış yani ne diyorsun?Çocuk belki bu yüzden böyle olmuştur la. Hep gömmeyelim, WGnin de suçu var böyle olmasında.
Çocuğun anne sütü içmesi lazım. Fakat 8 ay anne sütü içememiş. Belki ondandır.Tıpçı olarak bir yorum alabilir miyiz bu duruma? Sence havasız mı kalmış yani ne diyorsun?
Editörlerin seri içindeki görevi ne tam olarak? Mesela Oda onlara sen şu karakteri oluştur falan diyor mu ?
Seride bu kadar detaya iniliyor muydu ?Çocuğun anne sütü içmesi lazım. Fakat 8 ay anne sütü içememiş. Belki ondandır.
Bunu öylesine yazmıştım. Öyle bir şey yok yaniSeride bu kadar detaya iniliyor muydu ?
11 ay makonyum aspirasyonu (halk arasında kakasını yeme diyorlar) olmuşsa her şeyi oraya bağlarız. Bütün kusurlarına temel olabilir bu, gerizekalı deyip geçmemek lazım bi nedeni var demek ki.Tıpçı olarak bir yorum alabilir miyiz bu duruma? Sence havasız mı kalmış yani ne diyorsun?
Bu değerli yorumun için teşekkürlerimi sunuyorum. @Çörekçioğlu Luffy bak öyle değilmiş işin aslı.11 ay makonyum aspirasyonu (halk arasında kakasını yeme diyorlar) olmuşsa her şeyi oraya bağlarız. Bütün kusurlarına temel olabilir bu, gerizekalı deyip geçmemek lazım bi nedeni var demek ki.
Aslında mantık aynı. Ben vücudundaki eksikliği söylemişim, arkadaş vücudundaki fazlalığı. Bilgisayarda program yazarıyorsun ve bir yerde ''1 veya 0'' kullanman gerekiyor. Programı yazıyorsun fakat çalışmıyor. Ben diyorum ki ''1'' kullanmadığın için böyle oldu, başkası da ''0'' ı fazla kullandığın için böyle oldu.Bu değerli yorumun için teşekkürlerimi sunuyorum. @Çörekçioğlu Luffy bak öyle değilmiş işin aslı.