Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu;

http://www.korsanfan.com/konu/miras-alınan-İrade-one-piece.1151/

Son yorumu sen yapmışın zati : ))

Niye böyle tahrip edici bir yol izliyor Antik Krallık diye.

Dünya Hükümeti de köprü yapıyor

Bu zıtlıktan belki bir şey çıkar dedim.:gamyon:
Cok tesekkur ederim bulup çıkarmışsın.:utangac: tum teoriler yapboz gibi olunca hangisi hangisi karıştırıyorum. Ben o zaman ki kafa karistiram seylerden yola çıkıp bu grandline, redline uzerinden kendimce bir teori olusturmaya çalışıyorum. Ama isin icinden cikamiyorum.:üzgünüm:

Cok tesekkur ederim bulup çıkarmışsın.:utangac: tum teoriler yapboz gibi olunca hangisi hangisi karıştırıyorum. Ben o zaman ki kafa karistiram seylerden yola çıkıp bu grandline, redline uzerinden kendimce bir teori olusturmaya çalışıyorum. Ama isin icinden cikamiyorum.:üzgünüm:
Zor iş.. Ama her parça birleştikçe mutlu olacaksın. Denklemin devamını çözmeye azmettirecek bu da. Devam! : ))

Sağ kollara bir parantez açasım geldi gece gece. Şahsım adına, en az yonkoular kadar ilgi çekici bulduğum adamlar bunlar. Bu yüzden mangakanın her sağ kolu özel kılacak bir şekilde tasarladığını düşünüyorum.

Marco, mistik zoan ile serideki en muhteşem meyvelerden birine sahip. Meyve uyanışını gerçekleştirmiş tek sağ kol olduğunu düşünüyorum.

Katakuri, hem meyvesi ile hem de gözlem hakisi ile özel bir karakter. Logia işlevselliğine sahip özel bir paramecia meyvesi, seride daha önce görülmemiş bir gözlem haki kullanımına sahip.

Geleyim daha görmediğimiz sağ kollar hakkındaki tahminlerime.

King'in konsept gereği (Kaido'nun yıkımcıları) meyvesi olduğunu ve bu meyvenin antik zoan olduğunu düşünüyorum. Ayrıca nasıl ki Katakuri görülmemiş bir gözlem hakisine sahip bir şekilde karşımıza çıktıysa bu abimiz de görülmemiş bir silahlanma hakisiyle karşımıza çıkacaktır.

Beckmann'ın meyvesi olduğunu düşünmüyorum. Lakin ileri derecede silahlanma hakisine sahip bir nişancı olduğunu, mermilerine ekstra hız verebildiğini ve bu mermileri yönlendirebildiğini düşünüyorum. Ayrıca kral haki kullanıcısı olan tek sağ kol olmasını bekliyorum.

Shiryuu'nun meyvesi olabilir. Klasik ama mantıklı bir altyapısı olan senaryoya göre savunma gücü en yüksek olan paramecia, yani elmas meyvesi yemiş biri olarak karşımıza çıkabilir. Bunun dışında şeytani ruh ve enerji gücüne sahip tek sağ kol olmasını bekliyorum.

Bakalım ne kadarı tutacak :rolleyes:

Son düzenleme:
Beckmann tam bir soru işareti, hiç bir türlü kestiremiyorum. Onda beklediğim çoğu şey Kata'da çıktı, açıkçası şok oldum. Bakalım Oda nasıl kullanacak..

Okadar tam güç gösterilmeyen sağ kol varken katanın inmesi saçma. BM nin inmeyeceğini biliyoruz demekki katakuriye ihtiyacı var daha. Ozaman luffy diğer sağ kolları da mı yener veya onların seviyesinde mi olur işte bunu engellemek için katanın yenilmemesi lazım yoksa ben beckmanmış veya shiryuymuş fasa fiso olur. Al rayleigh den iki sene eğitim git yonko mekanında cirit at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık