Ben de öyle düşünüyorum. Shanks aşırı abartılıyor.Bence en güçsüz Shanks. En güçlü olarak da Teach ve Kaido'yu görüyorum. Teach'in daha yukarı potansiyeli de var tabi.
Ben de öyle düşünüyorum. Shanks aşırı abartılıyor.Bence en güçsüz Shanks. En güçlü olarak da Teach ve Kaido'yu görüyorum. Teach'in daha yukarı potansiyeli de var tabi.
Vermem mi hiç? Ben bile biraz özler gibi oldum. Biraz ama. :/Sen de hak ver bana, yıllardır gözükmüyor reis. Saçlarının yeşilini özledim.
Neyse çok konu dışına çıkmayalım.
Yine ara varmış. :/
Bir faaliyet yapmış olsa bari. Boş boş oyalanmıyordur umarım.Vermem mi hiç? Ben bile biraz özler gibi oldum. Biraz ama. :/
Zou'dan ayrılırken Luffy'ye samurayları çekip çevireceğini falan söylüyordu. Yapmıştır bir şeyler. Baya da vakit geçti aradan. Ha bir de çalışması lazım. Fark açılıyor anlarsın ya hani.Bir faaliyet yapmış olsa bari. Boş boş oyalanmıyordur umarım.
Reis bir gözüksün de anlarız, fark açılıyor mu yoksa kapanıyor mu.Zou'dan ayrılırken Luffy'ye samurayları çekip çevireceğini falan söylüyordu. Yapmıştır bir şeyler. Baya da vakit geçti aradan. Ha bir de çalışması lazım. Fark açılıyor anlarsın ya hani.
Ovv Zoro-sama çoktan Kata seviyesinde hatta ötesinde diyorsun ha. İyiymiş. Meğersem Luffy bunca zamandır kendi adamının seviyesine yaklaşabilmek için yırtınıyormuş. Luffy rezili köyüne dönsün bıraksın bu işleri.Reis bir gözüksün de anlarız, fark açılıyor mu yoksa kapanıyor mu.
Zoro kalan tayfayla birlikte yonkou olarak karşımıza çıkacak. Law'ı sağ kolu yapmış falan işte.Ovv Zoro-sama çoktan Kata seviyesinde hatta ötesinde diyorsun ha. İyiymiş. Meğersem Luffy bunca zamandır kendi adamının seviyesine yaklaşabilmek için yırtınıyormuş. Luffy rezili köyüne dönsün bıraksın bu işleri.