Evet şu an ki tayfa fazla bir şey göstermiş olmadığı için öyle diyorum. Ki Jinbei'yi de hariç tutuyordum. Bunun bizim tayfayla alakası da yok.Mantığını açıklama mantık ortada.
Sana kalsa tayfanın kaptanı bütün tayfayı 10 saniyede döver
Luffy geri kalan herkesi 10 saniyede döver
Ama kaptan Jimbei ile eşleşmiş isimli saldırı yapıyor tık yok
Kaptanın sağ kolu Luffy ile eşleşmiş isimli saldırı yapıyor Luffy neredeyse çatlayacak.
Bakış açına göre yorum yapıyorum ben ee sonuçta zıvanadan çıkıyon
Bir karşılaştırmaya giriyorsan içeriğini incelemen lazım. Jinbei Big Mom'dan atak yemişte savunmuş mu? Big Mom'ın yaptığı atak görece Kata'nınkinden çok daha mı güçlü? Sırf görseli atıyon ortaya ama hiçbir yorum yok.
Luffy'nin rakipleri onun tekniğini yiyeceğini anladığı sıra kolları ile bedenlerine sarıp savunma yapıyordular. Niye bunu yapıyorlar da direk karın bölgesini savunmuyorlar? Yani şunun çıkarımını yapamıyorsan bir şey tartışma bence. Sadece kuru sıkarsın.
Zıvanadan çıkmak ile alakası yok. Sana saygımdan dolayı olayı açıklayarak anlatıyorum. Direk boş konuşuyon deyip kırmak istemiyorum. Ne amaçla yazdığında belli zaten. Ama her ihtimale karşın bunları düşünmemiş olabileceğinden dolayı sana açıklama yapıyorum. Ha sana bu tarz yorum yaptığım halde bunlara bir açıklama getirmeyip aynı şekilde yazmaya devam edersen boş konuşup tartışmayı bu şekilde sabote etmekten başka hiçbir şey yapmamış olduğunu da söyleyebilirim.