Luffy'nin taklitleri harikaydı, noob'u görünce aklıma o geldi : ))Farklı varyasyonlar
Luffy'nin taklitleri harikaydı, noob'u görünce aklıma o geldi : ))Farklı varyasyonlar
Kaido'nun deney ürünü gibi bir şey çıkmasını istemem açıkçası.BM gibi doğuştan güçlü biri çıksın.
Germa66 gen askerlerini gördükten sonra benim bu düşüncem pekişti açıkçası, 'Kaido başarılı başarısızlığından' sonra hükümet, Pacifista gibi kendi emirlerini harfiyen yerine getirecek şekilde kodlanacak sayborglara yönelmiş olabilir.
Ayrıca bu Kaido'nun ilginç kişiliğini de açıklar., onu yapanların elinde zorlu bir evre geçirmiş, kendini yersiz yurtsuz, sahipsiz hissetmiş, dengesi kaymış olabilir. Kaos sevgisi, dünya umursamazlığı burdan kaynaklanıyordur belki. Ayrıca kendini bu dünyada tek hissetmemek için emri altındakileri kendine benzetmesi, zoan ordusu kurması da iyice durumu dramatiğe bağlar:
Ben çeşitlilik taraftarıyım. Dediğin gibi bekleyip göreceğiz.Kaido'nun deney ürünü gibi bir şey çıkmasını istemem açıkçası.BM gibi doğuştan güçlü biri çıksın.
Yakaladığın güzel noktalar var tabii.Emri altındakileri kendine benzetmek istemesi kısmı olabilir.Zoan ordusu oluşturmak istemesinin altında illa ki bir sebep çıkacaktır.Bekleyip görücez artık.
Kol, bacak, ömür, ya da kafa veriyorsun. Sayılar da ömürde yıl, diğerlerinde ise beraberinde kaç kişinin gideceği ile alakalı. Yani külliyen zarar bu çark eğer anladığım gibiyse. Mama'ya benziyor ama o değil diye düşünüyorum yani.
İbre mama'ya gelince mi kurtulabiliyorsun bu çarktan?
Şuan görünen jack en güçlü balık insan.En güçlü balıkadam Jinbei midir?
Sen de bir Dof fanlığı seziyorum zaten. Doğru çıkarımlara yanlış değerlendirmelere ekleyen. Oda'nın ikinci favori karakteri işteKaido dışında hiçbiri, benim için yeterince ilginç bir insan portresi çizemedi. Doflamingo'nun zekası der konuyu Katakuri'ye ittiririm.
Var zaten; ben akıllı, kurnaz karakterleri, hele bir de ağzı laf yapıyorsa çok severim. Game of Thrones izlemiyorsun ama şöyle diyeyim, orda da güzel kızı, delikanlı oğlanı sevmem; akıllı veya kurnaz çirkinleri severim.Sen de bir Dof fanlığı seziyorum zaten. Doğru çıkarımlara yanlış değerlendirmelere ekleyen. Oda'nın ikinci favori karakteri işte
Dof.Var zaten; ben akıllı, kurnaz karakterleri, hele bir de ağzı laf yapıyorsa çok severim. Game of Thrones izlemiyorsun ama şöyle diyeyim, orda da güzel kızı, delikanlı oğlanı sevmem; akıllı veya kurnaz çirkinleri severim.
Doğru çıkarımlara yanlış değerlendirme ekleyen ben miyim, Dof mu, Oda mı anlamadım.