BigMom Akainuyu çıtır çıtır yer.
Tabi beklemek en mantıklısı ama az çok neyin ne olduğu da görülüyor bence.Bu kadın tam bir canavar.Gücünü esirgediğini ise düşünmüyorum.Neyse bekleyip görelim bakalım. Daha bu olaylar sonlanmadan konuşmanın bir anlamı yok. Bm nin en güçlü/güçsüz saldırıları hakkında. Benim düşüncem zayıfladığı yönünde. Kadının kendisi diyor ''açlıktan ölmek üzereyim'' diye.
Güç kaybetti kısmına ben de katılmıyorum. Oğlu söylemiş işte hiç bir bilmediğimiz bir canavar oldu diye. Hiç de zayıflamış havası yok yani.Tabi beklemek en mantıklısı ama az çok neyin ne olduğu da görülüyor bence.Bu kadın tam bir canavar.Gücünü esirgediğini ise düşünmüyorum.
Tabi beklemek en mantıklısı ama az çok neyin ne olduğu da görülüyor bence.Bu kadın tam bir canavar.Gücünü esirgediğini ise düşünmüyorum.
Ben orayı şöyle değerlendiriyorum: Oğlu, Ana'nın o formunu daha önce hiç görmediği için önceki haliyle benzer zannediyor. Daha önce görmediğin bir şeyin güç durumunu tam bilemezsin. Bundan önceki bölümde oğlu zayıfladı diyordu, bu bölümde hem oğlu iyice zayıfladı diyor hem de Bm '' açlıktan ölmek üzereyim diyor''.Güç kaybetti kısmına ben de katılmıyorum. Oğlu söylemiş işte hiç bir bilmediğimiz bir canavar oldu diye. Hiç de zayıflamış havası yok yani.
Sonradan editledim mesajı. Jinbei beş gün dövüşüyorsa Bigmom da bir zahmet 8 saatte zayıflamasın hemen, dövüşmeden hiç zayıflamasın hele. En fazla gereksiz yağları yakmış deriz ki normaldir bu. Deli gibi şeker yiyen birisi ne de olsa.Ben orayı şöyle değerlendiriyorum: Oğlu, Ana'nın o formunu daha önce hiç görmediği için önceki haliyle benzer zannediyor. Daha önce görmediğin bir şeyin güç durumunu tam bilemezsin. Bundan önceki bölümde oğlu zayıfladı diyordu, bu bölümde hem oğlu iyice zayıfladı diyor hem de Bm '' açlıktan ölmek üzereyim diyor''.
@RaidenBen orayı şöyle değerlendiriyorum: Oğlu, Ana'nın o formunu daha önce hiç görmediği için önceki haliyle benzer zannediyor. Daha önce görmediğin bir şeyin güç durumunu tam bilemezsin. Bundan önceki bölümde oğlu zayıfladı diyordu, bu bölümde hem oğlu iyice zayıfladı diyor hem de Bm '' açlıktan ölmek üzereyim diyor''.
Öyle deme bak, bu yonkouların hepsi WB ile kendi adaları için dövüşmüşler sonra WB demiş tamam siz benle dövüştünüz bu adaları sizlere bırakıyorum@Raiden
Muhtemelen Bm şu dev adasında tuttukları oruç gibi oalcağını düşündüğü için öyle diyor olabilir.Muhtemelen ilk kez bu kadar aç kalıyor.Hatta bu kadın daha önce hiç uzun çaplı bir savaşa girmemiştir bile.
Bakmak isteyen bi tarafta bakıyor işte.Kimisi de çıkıp anca üs taşşıyorlar icraat yok diyor.Öyle deme bak, bu yonkouların hepsi WB ile kendi adaları için dövüşmüşler sonra WB demiş tamam siz benle dövüştünüz bu adaları sizlere bırakıyorum
Yonkouların içinden WB'yi çıkar(Zaten çıktı) geri kalanı beş kuruş etmez daha Teach'e bile sen kim oluyonda 4.yonkou oluyon diyen yok, daha denizcilere siz kimsiniz de bizim olduğumuz denize üst taşıyonuz diyen yok. Lafta herşey lafta
Belki Kaido utandırır bizi, Ana'dan bir şeyler çıkmayacak bu gidişleBakmak isteyen bi tarafta bakıyor işte.Kimisi de çıkıp anca üs taşşıyorlar icraat yok diyor.
,Poşet lawın ettiği lafları ciddiye alma sende.Luffynin aklını bulandırmak için sallamış orda.Taa 400 bölüm önce yonkouların birbirleri ile savaşmadığını Wb şenks gösterdi zaten.Teach adalara konarken diğer yonkoular engellememiş bile.Kıçlarını büyütsünler anca.Sonra bir tane çaylak gelip darma duman etsin koskoca organizasyonu.