Doğru söyleyeni kovuyorsunuz zaten @Daredewill
Doğru söyleyeni kovuyorsunuz zaten @Daredewill
Aklını alırlar Kizaru'nun.Geçende rastlamıştım da Logia ve üst düzey Haki seviyesi olunca merak ettim.
Güncel zamanda 11 Supernova toplanıyor ve yine Kizaru karşılarına çıkıyor. Bu sefer Kizaru fazla troll olmadan işine bakacak.
Kizaru katliam mı yapar? Yoksa 11 Supernova mı galip gelir?
Novalar alır.Geçende rastlamıştım da Logia ve üst düzey Haki seviyesi olunca merak ettim.
Güncel zamanda 11 Supernova toplanıyor ve yine Kizaru karşılarına çıkıyor. Bu sefer Kizaru fazla troll olmadan işine bakacak.
Oruç, Luffy, Kid ve Law yeterli hepsi olmasada olur.Geçende rastlamıştım da Logia ve üst düzey Haki seviyesi olunca merak ettim.
Valla ben diyeceğimi dedim. Fena bozarlar Kizaru'nun façasını. 11'ine birden yürüme işi geçmişte kaldı artık. Yürümeye gene yürür de canlı çıkamaz yani.@Raiden @Chrollo Lucilfer @Alcatraz
3/3 Novalar demişsiniz ama bana göre Kizaru alır.
Bunlardan iyi Haki seviyesi beklemiyorum. Marco+Vista vs Akainu olayını Oda çizmese olur mu öyle şey derdim. Burada da benzer bir sonuç olabilir.
Bu saatten sonra 11 adam 1 amirali alamayacaklarsa dükkanı kapayıp gitsinler bence.@Raiden @Chrollo Lucilfer @Alcatraz
3/3 Novalar demişsiniz ama bana göre Kizaru alır.
Bunlardan iyi Haki seviyesi beklemiyorum. Marco+Vista vs Akainu olayını Oda çizmese olur mu öyle şey derdim. Burada da benzer bir sonuç olabilir.
Kizaru çok kan akıtır, delik deşik eder.Geçende rastlamıştım da Logia ve üst düzey Haki seviyesi olunca merak ettim.