O "da" ayrı olacak, ünlemli falan ironi kasacağımıza basit bir dilbilgisi kuralını çiğnemeyelim.Mihawk yonko sevyesinde (!)
Vistada öyle (!)
Son düzenleme:
O "da" ayrı olacak, ünlemli falan ironi kasacağımıza basit bir dilbilgisi kuralını çiğnemeyelim.Mihawk yonko sevyesinde (!)
Vistada öyle (!)
He canım he.Ortada bir şey var ise o da Luffy'nin Zoro ile Sanji'yi aynı anda alabileceğidir. Zoro ve Sanji kendi çaplarında takılsınlar öyle.
Zoro'nun Mihawk'ı çağırması lazım Luffy'e kafa tutmak istiyorsa.He canım he.
Aynen haklısın. Luffy'de rakiplerini almak için Law'ı Nami'yi falan çağırmalı. Ah pardon zaten öyle yapıyordu değil mi?Zoro'nun Mihawk'ı çağırması lazım Luffy'e kafa tutmak istiyorsa.
Yo onlar Luffy'i çağırdı rakibi indirmek için.Aynen haklısın. Luffy'de rakiplerini almak için Law'ı Nami'yi falan çağırmalı. Ah pardon zaten öyle yapıyordu değil mi?
Fırlatmak ile 2v1 yapmak aynı kategoriye giriyor zaten. Sende haklısın.Ah pardon birileride Pica'yı kesmek için birinden yardım alıp uçuyordu.
Yardım aldımı almadımı? İşin özüne bak sen.Fırlatmak ile 2v1 yapmak aynı kategoriye giriyor zaten. Sende haklısın.
Aynı şey mi ? Zoro fırlatılmasada Pica'yı parça pinçik ederdi sadece buna zamanı yoktu fırlatıldı.Luffy yardım almasına rağmen Dof'u yenememişti aslında.Cracker'i de yenemezdi Nami olmasa.En kötü beraberlikti.Yardım aldımı almadımı? İşin özüne bak sen.