Sabo:Sen git mum yak.Lütfen.
Akainu:Rahmetli de öyle diyordu.
Sabo:Yenildiğimi kardeşime söylemeyin.
Al senin için vsnin başlangıç ve bitişini yazdım.İçini sen doldur.
Sabo:Sen git mum yak.Lütfen.
AhahaSabo:Sen git mum yak.
Zaten Sabo işe yarayacaksa orda yarasın. Luffy'yi yonkolardan sonra ikinci sınıf karakterle uğraştırmasınO da olur. Savaş alanında geçirir bir tane, sonra da Sabo gelip "Luffy sen devam et. Bunu ben hallederim. " der olur biter. :/
Hangisine ? Birisine zaten benzeyemez.Karakterler arası uçurum var.Birisi evladı için canını verir diğeri kardeşini ölüme sürükleyenleri suçlamaz bitch plz.Ahaha
Sabo: Ben o rahmetliye benzemem aslanım.
Yalnız Acei anlıyor derken neyi demek istediğini anlamadım.Ha meyve konusunda ise haklısın.Yalandan Luffye iki yanaşıp kondu gül gibi meyveye.Dressrosadan aklı sayesinde kurtuldu zaten.Baktı mu amiral bir şeylerin peşinde akıl aldı ondan.@Çörekçioğlu Luffy
Kan çıkar şu sözlerinden dolayı.
@Eustass Captain Kidd
Ace'i anlayıp ona göre davranıyor işte. Akıllı ve dava adamının hali de bir başka oluyor.
Şimdilik çok komik gerçek olursa daha da komik olacak.Sabo:Sen git mum yak.
O tahtanın amacı neydi orada? Unuttum da.@Raiden Mangaka bile göstermiş.Ben hatırlamıyorum hiç Luffy'nin 1- vs 4 yonko resmini ( Biraz fazla mı oldu ne)
Baya fazla oldu. Ha belki de Wb'nin saldırısını 3 amiralin durdurması gibi Luffy'nin saldırısını da durdurabilirler o şekilde. :/ Hele idam sehpasında da birisi varsa tam olur işte.@Raiden Mangaka bile göstermiş.Ben hatırlamıyorum hiç Luffy'nin 1- vs 4 yonko resmini ( Biraz fazla mı oldu ne)