Bunu bende bekliyorum, Sabertooth meyvesi bekliyorum bu heriften. Lucci'nin daha güçlü versiyonu olur işte bu meyve olursa.King'den kılıç dişli kedi meyvesi gibi ilginç bir meyve bekliyorum.
Bunu bende bekliyorum, Sabertooth meyvesi bekliyorum bu heriften. Lucci'nin daha güçlü versiyonu olur işte bu meyve olursa.King'den kılıç dişli kedi meyvesi gibi ilginç bir meyve bekliyorum.
Kılıç dişli kedi, korkunç kurt (Dire Wolf), mağara ayısı gibi buz devri hayvanları bekliyorum nedense. Böyle düşünmenin sebebi mamut meyvesi olması. Fil-mamut, leopar-kılıç dişli kedi, kurt-korkunç kurt. Önceden gördüklerimizin bir üst versiyonları gibi.Bunu bende bekliyorum, Sabertooth meyvesi bekliyorum bu heriften. Lucci'nin daha güçlü versiyonu olur işte bu meyve olursa.
Kılıç deme.King'den kılıç dişli kedi meyvesi gibi ilginç bir meyve bekliyorum.
Smilodon olsun senin için Megantereon, Homotherium da diyebilirsinKılıç deme.
Queen'dan inek, boğa benzeri bir zoan bekliyorum.Kılıç dişli kedi, korkunç kurt (Dire Wolf), mağara ayısı gibi buz devri hayvanları bekliyorum nedense. Böyle düşünmenin sebebi mamut meyvesi olması. Fil-mamut, leopar-kılıç dişli kedi, kurt-korkunç kurt. Önceden gördüklerimizin bir üst versiyonları gibi.
boğa var zaten inek te çok güçsüz olur napcak süt mü vericek düşmanlarınaQueen'dan inek, boğa benzeri bir zoan bekliyorum.
Öyle çöp inek, boğa değil bunların mitolojik, antik versiyonlarını kastettim.boğa var zaten inek te çok güçsüz olur napcak süt mü vericek düşmanlarına
Antik inek mitolojik inek biraz saçma olurÖyle çöp inek, boğa değil bunların mitolojik, antik versiyonlarını kastettim.
Taurus, Minator, Apis gibi boğayı, ineği temsil eden mitolojik şeyler var. Anlamışsındır umarım ? Antik inek, mitolojik inek dedin bana ya şaka gibi.Antik inek mitolojik inek biraz saçma olur