50li Anime bölümlerinden birinde geçiyordu.Shodai Kitetsu nerede geçti? Ben yakalayamadım onu.
Shodai, Nidai, Sandai Kitetsu diye geçiyor.
50li Anime bölümlerinden birinde geçiyordu.Shodai Kitetsu nerede geçti? Ben yakalayamadım onu.
Valla bayadır izleyicisiyim op in ama bu foruma katıldıktan sonra tekrar izlemeye basladım.Sizler kadar detayına girerek izlememistim hic.İnceleri yakalayamamısım ben.O yüzden kusura bakmayınShodai Kitetsu lanetli zaten Yoru değil. Bir kısmı lanetli bir kısmı değil bilgisi kesin zaten.
@Jumpeerr 2 tanesi hakkında bilgimiz var. Shodai Kitetsu ve Yoru.
Böylesi daha iyi de, neye göre en iyi kılıç oluyorlar onu çözmeye çalıştığımız için mevzu oldu.Ryuuma'da en iyi 12'den biri olmaması daha güzel bence, adam öyle efsane olmuş, daha ne olsun.
Evet, o vardı.Shodai Kitetsu lanetli zaten Yoru değil. Bir kısmı lanetli bir kısmı değil bilgisi kesin zaten.
@Jumpeerr 2 tanesi hakkında bilgimiz var. Shodai Kitetsu ve Yoru.
Önemi artıyor demeyelim de, önemi kavranıyor diyelim bence.Kılıçla ilgili bir sürü teori atılmış ortaya. Güzel şeyler var. Kılıçların önemi giderek artıyor
Yapan kişilere göredir yahu, Hanzo efsanesine kesin Wano'da değinilir. Bazı ustalar yapmıştır işte, kasmaya gerek yok.Böylesi daha iyi de, neye göre en iyi kılıç oluyorlar onu çözmeye çalıştığımız için mevzu oldu.
Evet, o vardı.
Önemi artıyor demeyelim de, önemi kavranıyor diyelim bence.
Evet, yapıldığı materyal ya da yapan usta veya ikisi birden; bunlar mantıklı duruyor.Yapan kişilere göredir yahu, Hanzo efsanesine kesin Wano'da değinilir. Bazı ustalar yapmıştır işte, kasmaya gerek yok.
12 Saijô Wazamono@Densetsu no Samurai @kuroashi.no.sanji1993
Manga 97'de geçiyor ama Saijō Ō Wazamono'ya dahil mi anlamadım. İnternette dahil yazmışlar.
Zoro'nun 50'liğe dahil kılıcını harcadılar. Onun bir altı olan lanetli kılıç kalıyor. Belki de çok önemli değildir bu sınıflandırmalar.12 Saijô Wazamono
21 Ô Wazamono
50 Ryo Wazamono olarak geçiyor.
Burada yazıyor bilinenler.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Meito
@Jumpeerr Yazıyordum bir ara ilginç terimleri. Öyle akılda daha kalıcı oluyor.
Valla ömrümüz yetecekmi acaba bu seride ki soru isaretlerini duymaya12 Saijô Wazamono
21 Ô Wazamono
50 Ryo Wazamono olarak geçiyor.
Burada yazıyor bilinenler.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Meito
@Jumpeerr Yazıyordum bir ara ilginç terimleri. Öyle akılda daha kalıcı oluyor.
Sıradan biri harcamadı ki. Pas Adam Shu harcadı.Zoro'nun 50'liğe dahil kılıcını harcadılar. Onun bir altı olan lanetli kılıç kalıyor. Belki de çok önemli değildir bu sınıflandırmalar.