Ben bakıyorum saldırı isimlerine. Amaterasu diye oyunda geçen filler bir saldırısı varmış. Amaterasu da Japon güneş tanrıçasının adı.Teşekkürler ek bilgiler için. Hiç o açıdan okumamıştım.
Ben bakıyorum saldırı isimlerine. Amaterasu diye oyunda geçen filler bir saldırısı varmış. Amaterasu da Japon güneş tanrıçasının adı.Teşekkürler ek bilgiler için. Hiç o açıdan okumamıştım.
Hmmm garip narutoda da amaterasu diye bir saldırı varBen bakıyorum saldırı isimlerine. Amaterasu diye oyunda geçen filler bir saldırısı varmış. Amaterasu da Japon güneş tanrıçasının adı.
Japon kültüründe önemli yer tuttuğu içindir. Ama bu dediğim filler. Sadece oyunda geçiyor mangada yok.Hmmm garip narutoda da amaterasu diye bir saldırı var
Japon kültüründe önemli yer tuttuğu içindir. Ama bu dediğim filler. Sadece oyunda geçiyor mangada yok.
DoğrudurJapon kültüründe önemli yer tuttuğu içindir. Ama bu dediğim filler. Sadece oyunda geçiyor mangada yok.
Sürekli meyvesiyle ışık hızına ulaştığı için adamın hareketleri yavaşlamış.Genelde karakterler meyveleri ile uyum icinde ama bu adam degil.Cok uyuşuk biri
Katayı yenermi daha dogrusu o dövüsü bir sonuca baglarlarmı bilemiyorum ama gear 5 den ziyade bole alternatifler olması daha hos olur kanımca.Haftalardır insanlar Luffy'nin Kata'yı nasıl yeneceğine dair teoriler ve çözümler arıyor. Chibi Mod- Kral Haki Up'dan sonra şimdi de Tiger Stance geldi. Güzel forumum da geri kalmasın.
Luffy ve Formları;
Gear 4'un 4 Ayrı bölümü mevcut.
A- BoundMan => Goril => Güç (King Kong Gun) => vs Doffy
B- TankMan => Timsah => Savunma ( Cannon Ball) => vs Cracker
C- RocketMan => Kaplan => Hız (Seimen Kikan) => vs Katakuri
D- KingMan => Aslan => H. Haki (King Punch) => vs Kaido
Prensip olarak K. Haki sadece geleceği gösteriyor ama rakibin hızına ayak uyduramıyorsan fayda etmiyor temeline dayanıyor. (Boa kardeşler gibi)
Siz buna 4. vites 4 farklı duruş Luffy demişsiniz ama bu bildiğin Spirit Guard Udry olmuş
Açıkçası bana da mantıklı gelen bir kuram bu. İkili arasında 5-10 bölüm sonrasında bir fight daha olursa Lucci vol2 yaşanacak gibime geliyor. Sonuçta o k. haki yi kırması gerekiyor. Bunun için ya Kata'nın tüm dikkatini kaybettirecek bir absürtlük olacak yada hızını arttıracak.Katayı yenermi daha dogrusu o dövüsü bir sonuca baglarlarmı bilemiyorum ama gear 5 den ziyade bole alternatifler olması daha hos olur kanımca.
Aynen kadınlar adasındaki gibi olabilir.Ne yapacagını bilirler ama hızına yetisemezler tarzında bi yaklasım güzel olur.Ne yaparsa yapsın da su yeri öpmeyi bıraktırsın luffyeAçıkçası bana da mantıklı gelen bir kuram bu. İkili arasında 5-10 bölüm sonrasında bir fight daha olursa Lucci vol2 yaşanacak gibime geliyor. Sonuçta o k. haki yi kırması gerekiyor. Bunun için ya Kata'nın tüm dikkatini kaybettirecek bir absürtlük olacak yada hızını arttıracak.