Eleştirilsin zaten. Luffy lafını yiyebilir. Ve yedi gibi de duruyor olabilir. Ama Oda bunu Manga'da işlerdi. Ya da işleyecek. Oda'ya sorulsa Luffy böyle böyle laf etti neden bir sonucunu görmedik. Şöyle bir açıklama yapar diye bekleyebilirim mesela.'' Luffy göre onlar kaçma değil gibisinden.'' Çünkü harbi harbi adam kaçacak olsa ta mochiyi yedikten sonra Katakuri yemek yerken kaçardı. Ama kendi dezavantajını da biliyor o yüzden böyle bir taktik yapıyor diye de açıklayabilir.
Bu arada Luffy lafını yesin o harbi önemli değil. Ama Mangaka'dan eğer lafını yediyse kendisine bir eleştiri yaptırtmasını beklerim ben. Zira Blueno ile olan dövüşünde Aokiji'den sonra daha da güçlenmem gerektiğini anladım dedi. Bu adam Ace'i kaybettikten sonra inancını kaybetti. Orada da bir eleştiri vardı. Sonrasında yine toparladı. Burda da eğer böyle bir durum varsa bunu Oda gösterir zaten bize. Ben lafını yemesine bir şey demem. Ama eğer öyleyse durumun bir eleştirisi olur bence örneklerini verdiğim gibi.
Ki tayfa kendini eleştirdi. Daha güçlü olsaydık bu durumlar yaşanmazdı diye. Aynısını Luffy'den de beklerim. Söylemesi lazım bunu bence.
@RedTeroR
Varsın öyle olsun? Ne olacak. Diğer karakterleri de böyle durumlarda görüp öldüklerini görelim o zaman derim ki Luffy harbi şanslıymış. Koskoca denizde bir Luffy'nin başına böyle şeyler geliyorsa çok önemli değil. Bu seride yön bilmeyen adam bile bir şekilde yaşıyorsa bırakın da Luffy burda ölmesin.