Buggy.O değilde E.odanın en sevdiği korsan teach miş. Bu adamı kolay kolay harcamaz söylim yani.
O serinin başlarında en sevdiği kötü karakter. @Historia'nın dediği Oda'nın en sevdiği gerçek korsanın Teach olduğu.Buggy.
Sadece serinin başlarında olsa sonradan Buggy'i karizma kasıp Shic yapmazdı. E.odanın tam karakterini yansıtıyor Buggy.O serinin başlarında en sevdiği kötü karakter. @Historia'nın dediği Oda'nın en sevdiği gerçek korsanın Teach olduğu.
Serinin başlarında derken, o zaman söyledi demek istedim. Gerisi beni bağlamıyor. Oda'nın karakterini derken, biraz daha aç bakayım.Sadece serinin başlarında olsa sonradan Buggy'i karizma kasıp Shic yapmazdı. E.odanın tam karakterini yansıtıyor Buggy.
Shanks için, One Piece karakterleri arasında kendisini en çok anımsatan kişi olduğunu söylemişti.En sevdiği korsan Shanks dememiş miydi? Buna rağmen güçlü olsaydım Karasakal korsanlarına katılmak isterdim dediğini hatırlıyorum.
Adam var adam gibi.2001 yılında Akira Toriyama ile yaptığı bir röportajda Luffy'i sevdiğini fakat en çok sevdiği karakterin Gaimon olduğunu söylemiş. Ondan daha iyi olan birini düşünmenin zor olduğunu düşünüyormuş.
Hocam işte o yüzden seriye sokmadımı karakteriO serinin başlarında en sevdiği kötü karakter. @Historia'nın dediği Oda'nın en sevdiği gerçek korsanın Teach olduğu.
Ee korsanlar üzerine manga yapıyorsan sevsen de sevmesen de Teach esinlenmesi yaparsın.Hocam işte o yüzden seriye sokmadımı karakteri