Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm Brulee olmasa ölmüştü Luffy biliyorsun değil mi?
Dressrosa da Gatz taşımasa ölmüştü , Alabasta da Robin kurtarmasa ölmüştü.

Luffy in artık Kaido'u birebire alacağını cidden düşünecek olan var mı?
Eee yani? Luffy iki yıl öncesinde de ölecekti. Oradan kalma kaç rakibi şu an onunla baş edebilir? Vermek istediğim mesajı anladıysan daha uzatmana gerek kalmıyor gibi.

@RedTeroR

Sonra da o pirinç topunu ağzıma at besle beni bir zerresi bile ziyan olmamalı dediği sırada...:D

Eee yani? Luffy iki yıl öncesinde de ölecekti. Oradan kalma kaç rakibi şu an onunla baş edebilir? Vermek istediğim mesajı anladıysan daha uzatmana gerek kalmıyor gibi.

@RedTeroR

Sonra da o pirinç topunu ağzıma at besle beni bir zerresi bile ziyan olmamalı dediği sırada...:D
İşte adam adam, kız kendini iyi hissetsin diye çamur yedi :respect::respect: Adam ya adam vay vay ben kılıç koklamaya gidiyorum hadi eyvallah.

:bilmem:
Kullanıcı adımın yanında yazdığı gibi hemen karar veremem böyle karşılaşmalara. Zamanla bir fikrim oluşur ama.
Sana göre Kizaru ve Akainu alır olmalı, değil mi? :)
Evet bana göre Mihawk amiral seviyesinin bir tık altı çünkü.

Sen Amiralleri ve Mihawk'ı Yonkou ayarı gördüğünden kendi aralarında ne düşünüyorsun diye merak ettim : ))

@RedTeroR

Aynen herkese diz çöktürmüş oluyor Luffy bu durumda. Ya da hakkıyla yenmiş oluyor.
Gerçek kral böyle yapar.

Luffy 19 yaşında gücüyle kral olamayacak bu mesajı alman gerekiyor.

Aynen herkese diz çöktürmüş oluyor Luffy bu durumda. Ya da hakkıyla yenmiş oluyor.
Gerçek kral böyle yapar.

Luffy 19 yaşında gücüyle kral olamayacak bu mesajı alman gerekiyor.
Onu zaman gösterecek. Belki zaman atlaması olur. Ama seri sonunda herkes onun Korsan Kral olmasını hazmedecek. Ha Kaido ve Big Mom gibi nicesi bunu hazmedebilecekken siz edemeseniz de sorun yok. Önemli olan seride nasıl yansıtıldığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık