Yanlış anladığın şeyleri düzeltmeye başlayalım. Öncelikle söylediğim örnekleri kıstas için verdim. Birebir aynısı diye vermedim ki sadece amiral örneğime cevap vermen düşündürücü.
Şuradan bile benim yazımı ne kadar yanlış anladığın belli. Bu cümle de bana göre Jack'in sağ kol olduğu mu çıkıyor? Birde Koca Ana bölgesinden çıkmıyormuş buna da iyi güldüm bak. İşte dediğim küçümseme budur. İstersen açıklarım bunun nedenini ayrıca uzatmamak için geçiyorum. Neko ve İnu Luffy'nin güçlü dediği kişiler ki Luffy bunu daha önce Fujitora'ya söyledi. Yani bu adamlar sıradan kimseler değil ve Jack dinlenmeden gece gündüz sırasıyla bu adamlarla kapışmış İnu ve Neko ise dinlenme fırsatı buldu. Bu da başka bir yanlış değerlendirmen. Olaylara bir çok açıdan bakmalısınız. Koca Ana Korsanları babamın oğlu değil. En kısa sürede Canavar Korsanları'nı görmek istiyorum ama bu tarz karşılaştırmalar da bence objektif değil.
http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6271/page-324#post-830572
Şu mesajını kim okusa Jack=sağ kol dediğini düşünür en olmadı onu ima ettiğini.Hadi diyelim öyle demiyorsun o zaman o mesaj da tam olarak neyi savunuyorsun ?
Amiral örneği dışında Smoothie'yi ve Mihawk'ı örnek vermişsin.Mihawk'ın başta gösterilmesinde ne sıkıntı var ? Taa East Blue'da Cracker'i falan görmücektik heralde ? Smoothie meselesine gelelim.
Bak Smootihie ikinci ama daha adam akıllı yeteneklerini bilmiyoruz.
Şunu yazmışsın.Ben farkettiysen yetenekten bahsetmedim sana.Jack sağ kol olsaydı hemen gösterilmezdi dedim.Bu arada evet örnek istiyorsan Cracker 835'te,Smoothie 846'da,Kata 860'da gözükmüş ilk.Tesadüfe bak ki en güçlüleri en son gösterilmiş.
''Sadece amiral örneğime cevap vermen düşündürücü'' yazıpta sorduğum Jack-Kata ödül ilişkisi sorusuna cevap vermemende düşündürücü olmuş.O soruma bir açıklama getirirsen sevinirim.
BM gördüğümüz kadarıyla adasında takılan bir tip.Bunun küçümsemekle ne ilgisi var ? Ayrıca ''BM ve tayfası gerekmedikçe çok dışarı çıkmıyorlar'' yazdım.Hep adasında takıldığını söylüyormuşum gibi ima etmişsin.Bu arada evet açıklamanı isterim.Nasıl düşünüyorsun merak ettim.
Neko ve İnu sıradan kişiler demiyorum zaten.Jack'le o kadar süre kapışabiliyorlarsa zaten ona denk olmasalar da 1 tık altı falandırlar.Ama İnu ve Neko'nun ben bir sağ kolla o kadar uzun süre kapışacaklarını sanmıyorum.Eğer kapışabiliyorlarsa da Kaido'nun 3. adam İnu ve Neko'ya yem olucak seviyede demektir.