Kata ancak rüyasında alır Jack gibi bir azmanı.
Jack Cracker kraker niyetine yer herif eski filo amirali + Fuji konvoyuna ne varmış diye saldırdı minklerle 3 gün dinlenmeden savaşıyo tayfası dayak yemesi ragmen. Dayanıklılık olarak Kata'nın üstünde oldugu kesin ama adam kalas önden sal tank niyetine beyni Luffy'den azdır eminim.Sadece beyinde değil mesele bence.Jack'i Kaido'nun 3. adamı olduğunu düşünüyorum yani şu an ki Cracker ayarı bir elemandır.Komutanlar arasında da forumun tabiriyle 1 tık 2 tık olduğundan Kata zorlanarak alır.Ama bak Kaido'nun sağ kolunun Kata'dan azıcık daha güçlü çıkmasına ihtimal veriyorum.
Doğru ya. Konusuna baktım da canı sıkıldığı için bomba atıyor Zo'ya. Unutmuşum ayrıntıları. Aklımda öyle kalmış.Dof olayını işgence sırasında öğrenmiyor muydu ?
Jack ya bir ya iki üçüncü eleman çıkmaz. Ki ikinci elemansa birinci elemanın ödülü de 1 milyar yüz milyon beli olacaktır yazın bir kenara.Sadece beyinde değil mesele bence.Jack'i Kaido'nun 3. adamı olduğunu düşünüyorum yani şu an ki Cracker ayarı bir elemandır.Komutanlar arasında da forumun tabiriyle 1 tık 2 tık olduğundan Kata zorlanarak alır.Ama bak Kaido'nun sağ kolunun Kata'dan azıcık daha güçlü çıkmasına ihtimal veriyorum.
Yonko komutanı sonuçta bunlar aralarında uçurum yoktur.Jack daha güçlüyse bile Smoothie ayarı bir şeydir.Hani 1 tık üstü.Gerçi kafamda şöyle bir denklem var.BM'nin önceden 4 komutanı varken Kaido'nun 3 tane varmış.Bu yüzden aralarında dengenin sağlanması için Kaido'nun komutanlarını 1 tık daha güçlü tasarlamış olabilir Oda.Yani:Jack Cracker kraker niyetine yer herif eski filo amirali + Fuji konvoyuna ne varmış diye saldırdı minklerle 3 gün dinlenmeden savaşıyo tayfası dayak yemesi ragmen. Dayanıklılık olarak Kata'nın üstünde oldugu kesin ama adam kalas önden sal tank niyetine beyni Luffy'den azdır eminim.
Jack'e ben 3. eleman gözüyle bakıyorum abi.Zaten şu King-Queen-Jack sıralaması var.Oda en güçlüleri ilkte göstermez.Ve bu arcta da 2. komutanın kadın olduğunu görünce Queen'in 2. komutan,King'in sağ kol olma ihtimali epey arttı bence.Ödül konusunda katılıyorum ama.Kesinlikle daha yüksek ödüllü çıkacaklardır Kaido'nun komutanları.Jack ya bir ya iki üçüncü eleman çıkmaz. Ki ikinci elemansa birinci elemanın ödülü de 1 milyar yüz milyon beli olacaktır yazın bir kenara.
Jack hayatı boyunca Logia savunması yapan biriyle karşılaşmış olamazmı ?Kata yener Jack'i. Logia savunması var adamın. Jack bir Kata gibi tanıtılmadı. Gitsin kumda uzansin Jack.
Olmuştur da o kafa ile aşmış mıdır merak ediyorum.Jack hayatı boyunca Logia savunması yapan biriyle karşılaşmış olamazmı ?