İbretlik harbidenAynen, şu cici kızın ki bile itici geliyor düşün artık
Hatırlasa da takmaz bence tam boğaz düşkünü bir canavar olmuş. Oğlunu tehdit etmesi de kendisine yalan söylediğinden çok pasta için bence
İbretlik harbidenAynen, şu cici kızın ki bile itici geliyor düşün artık
Hatırlasa da takmaz bence tam boğaz düşkünü bir canavar olmuş. Oğlunu tehdit etmesi de kendisine yalan söylediğinden çok pasta için bence
Evet, ben de çok düşünmedim açıkçası. Ayrıntıları yakalayanlar vardır belki.Üye olduğumdan beri nelerin tartışıldığını gördüm ama bu konuya hiç rast gelmedim. Yeme güdüsüyle mi insanları dinliyor, etrafına zarar veriyor; yoksa bilinçli olarak ailesine kendi yaptığını umursamıyor mu, zamanla görürüz umarım.
Yıllardır okuduğumuz için bir şeyler kalmış demek ki. Sağ olasın.O tutanların yazacağı vardı ama çekiniyorlardı o konuda ciddi yazıp tutturma imkanı buldular biraz. Baya mantıklı yazmışsın teselli diyaloglarını bile.Alın size fb diyaloğu diye verilseydi çoğu kişi inanırdı baya gerçekçi olmuş.
Oda, Enel'in kapak hikayesinde açık kapı bıraktı. Elbet dönecek bi gün !Biraz iticiydi ama farklı adamdı Enel. Oda bile başa çıkamayıp Aya yolladı onu.
Yolunu gözlüyoruzOda, Enel'in kapak hikayesinde açık kapı bıraktı. Elbet dönecek bi gün !
Şu mu?Forumda bi teori vardı ya bulamadım eski bi teori sanırım. Konusu ise Enelin ayda bulduğu yazıtlar üzerineydi. Yazıttaki resimlerde minkleri insanlar perileri felan anlatıyordu neydi konunun ismi bilen varmıdır acaba ?
Bu hikaye, bu hızla 10 yılda nasıl bitecek, merak içindeyim. Hala gizemini koruyan onca karakter; Enel, Moria, Crocodile, Lucci gibi geride bırakılmayanlar ve daha hiç görmediklerimiz... Cümbüşe gel!Oda, Enel'in kapak hikayesinde açık kapı bıraktı. Elbet dönecek bi gün !